Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl – Ondergrondse Pokemon schuilplaatsen

Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl – Ondergrondse Pokemon schuilplaatsen

Pokemon Presents toonde een nieuwe functie in de Underground van Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl genaamd Pokemon Hideaways, waarmee spelers Pokemon uit verschillende omgevingen kunnen vangen.

Sommige van hen zijn Pokemon die normaal gesproken niet gevangen konden worden in de Sinnoh-regio.

De kaart van de officiële website van Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl lijkt verschillende (6) ecosystemen te tonen. Een vulkanisch gebied, een bosgebied, een onderwatergrot, een windergebied en een moerasgebied. Er lijkt ook een ander gebied voor de kust onder de Battle Zone te liggen.

Het ondergrondse

Gebruik de Explorer Kit die je tijdens je avontuur ontvangt om de Grand Underground te bezoeken, waar je kunt deelnemen aan activiteiten zoals het opgraven van waardevolle schatten en Pokémon-fossielen, of het creëren van je eigen geheime basis. Je kunt ook plaatsen bezoeken die Pokémon Hideaways worden genoemd, waar je Pokémon kunt vinden die in verschillende omgevingen leven.

Schuilplaatsen

Pokémon Hideaways hebben verschillende terreinen, variërend van grotten met stilstaand water tot vulkanische landschappen, met verschillende Pokémon die in elk type omgeving leven. Onder de Pokémon die in de Sinnoh-regio wonen, zijn er enkele Pokémon die alleen in deze Pokémon Hideaways te vinden zijn.

Pokemon Hideaways worden beïnvloed door de standbeelden die je in je geheime basis plaatst, waardoor je huisontwerpkeuzes van invloed zijn op de wilde spawns die je ontvangt.

Vind je deze nieuwe functie leuk?