Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl – Hoe HMs werken

Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl – Hoe HMs werken

Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl’s recente trailer onthulde dat HM’s terugkeren naar de game met enkele belangrijke veranderingen.

Hidden Moves (HM’s) zijn speciale bewegingen waarmee Pokemon obstakels op de bovenwereld kan opruimen. Terwijl eerdere games spelers vaak vereisten om ze hun eigen Pokemon te leren, kunnen spelers met Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl ze gebruiken via de Hidden Moves-app op de Poketch. Met de app kunnen spelers een beroep doen op wilde Pokemon om de Hidden Moves voor hen te gebruiken, in plaats van dat ze verplaatsingsvakken op hun eigen Pokemon moeten gebruiken.

video
play-rounded-fill

Over verborgen bewegingen

Met de Pokétch kun je een beroep doen op wilde Pokémon om je te helpen. Ze gebruiken verborgen bewegingen zoals Cut om bomen om te hakken die je weg blokkeren, of Rock Climb om steile kliffen te beklimmen. Met de Hidden Moves-app kun je naar plaatsen gaan waar je in je eentje nooit zou kunnen komen.

Cut
Blokkeren kleine bomen je weg?
De verborgen zet Cut kan ze neerhalen!

Rock climb
Sommige kliffen zijn te steil om te voet te beklimmen.
Met de verborgen beweging Rock Climb kun je ze schalen!

Surf
Je kunt zelfs gemakkelijk over het water bewegen!

The Pokemon Company heeft ervoor gekozen om met deze functie te pronken door zowel Bidoof als Bibarel te gebruiken. Dit waren Pokemon die veel werden gebruikt door spelers in Pokemon Diamond/Pearl om HM’s te dragen, en ze konden zes van de acht HM’s leren die in die games werden gebruikt.

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl wordt op 19 november gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad