Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl – Meer details

Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl – Meer details

De eerste previews kwamen van journalisten die wat hands-on tijd hebben gehad met de aanstaande Pokemon Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl.

Good Vibes Gaming en IGN gaven ons wat meer inzicht in de nieuwe functies van de Nintendo DS-remakes.

video
play-rounded-fill

Auto EXP en Auto save

Een van de belangrijkste punten, en ook een omstreden kwestie, is het feit dat EXP Share is ingeschakeld en er geen manier lijkt te zijn om het uit te schakelen. Dit betekent dat al je Pokemon een deel van de strijd-XP ontvangen, zoals ze hebben in recente releases, waaronder Pokemon Sword & Pokemon Shield.

Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl heeft ook een functie voor automatisch opslaan, maar deze kan worden uitgeschakeld als de gebruiker dat wenst.

Een andere nieuwe toevoeging is dat de Pokemon in je party op elk moment in en uit de opslag kan worden geschakeld, net als de recente Pokemon Sword & Shield. Type-effectiviteit is ook inbegrepen bij het vechten met een Pokemon die je al hebt gevochten.

Over Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Bezoek de regio en het verhaal van Sinnoh opnieuw

Ervaar het nostalgische verhaal in een opnieuw bedacht avontuur, nu op het Nintendo Switch-systeem! Avonturen in de game zullen plaatsvinden in de bekende Sinnoh-regio. Rijk aan natuur en met de machtige berg Coronet in het hart, is Sinnoh een land van vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je kiest Turtwig, Chimchar of Piplup als je eerste partner-Pokémon en gaat vervolgens op reis om de kampioen van de Pokémon League te worden. Onderweg kom je de mysterieuze organisatie Team Galactic tegen en kun je de legendarische Pokémon Dialga tegenkomen.

Verken de vernieuwde Grand Underground of geef een Super Contest Show

The Underground is opgestart en heet nu de Grand Underground. Hier kun je waardevolle schatten en Pokémon-fossielen opgraven, je eigen geheime basis maken en meer! Als je niet op verkenning bent in de Grand Underground, doe dan mee aan een Super Contest Show! Super Contest Shows zijn evenementen die worden georganiseerd door vier artiesten en hun partner Pokémon, die samenwerken om te dansen en te pronken met hun vaardigheden. Je kunt ook op avontuur gaan in de Grand Underground of een Super Contest Show houden met andere spelers via de lokale* of online** communicatie van je Nintendo Switch-systeem!

Loop met je Pokémon, verander je stijl en pas je Poké Balls aan

Kies een Pokémon waarmee je bevriend bent geraakt tijdens je reis om achter je aan te lopen in het spel. Afhankelijk van de Pokémon zie je verschillende gebaren of manieren van lopen, en als je tegen je Pokémon praat, zal hij reageren. Je kunt ook je eigen persoonlijke stijl toevoegen!

Ad