Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl – Nieuwe Pokemon League Champion-trailer

Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl – Nieuwe Pokemon League Champion-trailer

Nintendo heeft een nieuwe trailer gepubliceerd voor Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl. De nieuwe trailer is getiteld Become a Pokémon League Champion en is een meer filmische trailer waarin twee spelers zich het begin van hun Pokemon-reis door Sinnoh voorstellen.

Het bevat echter een paar stukjes gameplay tussendoor, waarvan er een paar nog niet eerder zijn gezien.

video
play-rounded-fill

Ga de uitdaging aan. Vang, vecht en ruil je weg om Pokémon-kampioen te worden in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Beschikbaar op 19 november 2021.

Over Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl

Bezoek de regio en het verhaal van Sinnoh opnieuw

Ervaar het nostalgische verhaal in een opnieuw bedacht avontuur, nu op het Nintendo Switch™-systeem! Avonturen in zullen plaatsvinden in de bekende Sinnoh-regio. Rijk aan natuur en met de machtige berg Coronet in het hart, is Sinnoh een land van vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je kiest Turtwig, Chimchar of Piplup om je eerste partner-Pokémon te worden en gaat vervolgens op reis om de kampioen van de Pokémon League te worden. Onderweg kun je de legendarische Pokémon Dialga tegenkomen.

Ga op avontuur samen met de Pokémon die verscheen in het spel Pokémon Diamond Version. Spelers van de originele games kunnen bekende plaatsen opnieuw bezoeken en bekende scènes herbeleven, terwijl nieuwe spelers kunnen genieten van tal van leuke ontmoetingen en verrassingen die de Sinnoh-regio te bieden heeft. Het oorspronkelijke verhaal en de schaal van de steden en routes van de Sinnoh-regio zijn natuurgetrouw weergegeven. Deze remake is ook nieuw leven ingeblazen met enkele van de spelervriendelijke functies van moderne Pokémon-spellen en close-up en persoonlijke Pokémon-gevechtsscènes.

Of je nu Pokémon Diamond Version of Pokémon Pearl Version speelde of dat je deze spellen voor het eerst tegenkomt, er is voor elk wat wils.