Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl Box Art + Double Pack 19 November 2021

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl Box Art + Double Pack 19 November 2021

The Pokemon Company heeft officiële nieuwe details vrijgegeven voor Pokemon Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl op Nintendo Switch.

Beide titels worden officieel gelanceerd op 19 november 2021. Maar The Pokemon Company heeft de officiële box art van beide versies onthuld, samen met een dubbel pakket dat beide versies zal bevatten.

Ben je klaar om weer in Pokemon Diamond / Pearl te duiken?

Over Pokemon Diamond / Pearl

Bezoek opnieuw de Sinnoh-regio en het verhaal

Ervaar het nostalgische verhaal van de Pokémon Diamond / Pearl in een opnieuw bedacht avontuur, nu op het Nintendo Switch™-systeem! Avonturen spelen zich af in de bekende Sinnoh-regio. Rijk aan natuur en met de machtige Mount Coronet in het hart, is Sinnoh een land met vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je kiest ofwel Turtwig, Chimchar of Piplup om je eerste partner-Pokémon te zijn, en gaat vervolgens op reis om de kampioen van de Pokémon League te worden. Onderweg kun je de legendarische Pokémon Dialga tegenkomen.

Ga op avontuur samen met de Pokémon. Spelers van de originele spellen kunnen bekende plaatsen opnieuw bezoeken en vertrouwde scènes opnieuw beleven, terwijl spelers voor het eerst kunnen genieten van tal van leuke ontmoetingen en verrassingen die de Sinnoh-regio te bieden heeft. Het oorspronkelijke verhaal en de schaal van de steden en routes van de Sinnoh-regio zijn natuurgetrouw weergegeven. Deze remake is ook nieuw leven ingeblazen met enkele van de spelervriendelijke functies van moderne Pokémon-games en persoonlijke Pokémon-vechtscènes van dichtbij.

Of je vroeger Pokémon Diamond Version of Pokémon Pearl Version speelde of deze games voor het eerst tegenkomt, er is voor elk wat wils.

Dubbel pakket

Een dubbel pakket met de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl is verkrijgbaar als verpakte versie of als digitale downloadversie. De verpakte versie bevat 1 fysiek exemplaar van het Pokémon Brilliant Diamond-spel en 1 fysiek exemplaar van het Pokémon Shining Pearl-spel, terwijl de downloadbare versie exemplaren bevat van zowel het Pokémon Brilliant Diamond-spel als het Pokémon Shining Pearl-spel.