Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Darkrai Mystery Gift Event aangekondigd

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Darkrai Mystery Gift Event aangekondigd

De distributiedatum voor het Darkrai Mystery Gift Event voor Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl is bekendgemaakt door de Pokemon Company.

Spelers in Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl kunnen van 1 april tot 30 april het sleutelitem van de ledenkaart verkrijgen via Mystery Gift. Ze kunnen dit item gebruiken om een ​​evenement op gang te brengen waarmee ze Darkrai op Newmoon Island kunnen ontmoeten en vangen. Om dit te doen, moeten spelers de kampioen hebben verslagen en de National Dex hebben ontgrendeld.

Het mysteriegeschenk toevoegen

Spelers moeten de volgende stappen ondernemen om het evenement te activeren zodra het live is gegaan:

  • Start je spelletje Pokemon Brilliant Diamond of Shining Pearl.
  • Zorg ervoor dat je het Mystery Gift hebt ontgrendeld.
  • Kies in het X-menu Mystery Gift.
  • Kies Via internet downloaden.

Over Darkrai

Darkrai is een schaduwachtige Pokémon die donker van kleur is. Het heeft een klein hoofd met een spookachtige witte pluim die uit zijn hoofd waait, een van zijn schitterende blauwe ogen verbergt, en een stuk van zijn gezicht dat op haar lijkt. Een karmozijnrode stekelige groei groeit ook rond zijn nek. Het heeft lange zwarte lappen die aan zijn schouders bungelen en slanke armen. Het bezit ook klauwachtige zwarte handen. Het heeft de vorm van een zandloper en is gekleed in een oude, gescheurde mantel. Het heeft standaard geen poten, maar het kan in plaats daarvan steltenachtige aanhangsels uitstrekken. Darkrai kan zijn kop en witte “pluim” terugtrekken in de put boven zijn lichaam, die wordt omzoomd door de bovengenoemde rode groei, uit zelfverdediging.

Darkrai is berucht vanwege het ‘bewonen’ van dromen en het veroorzaken van eeuwige nachtmerries, die kunnen worden gestopt als de ontvanger wordt blootgesteld aan een maanveer van Cresselia. In plaats van een kwaadaardige daad te zijn, is het “ontketenen van nachtmerries” echter een beschermend mechanisme. Het kan in een schaduw veranderen om gevaar of menselijke interactie te vermijden. Het kan ook op een menselijke manier spreken.