Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl lijkt online te zijn gelekt

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl lijkt online te zijn gelekt

Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl, de aankomende remakes van Pokemon Diamond en Pearl, lijken online te zijn gelekt.

De lekken verschenen voor het eerst op de Pokeleaks-subreddit in een reeks nu verwijderde berichten, die screenshots en videobeelden van vroege delen van het spel lieten zien. Andere posters in de subreddit hebben ook foto’s gepost van de doos en cartridge van de game, wat suggereert dat de straatdatum van de game mogelijk ook is verbroken.

The Pokemon Company heeft serieuze actie ondernomen tegen leakers en het zou niet verwonderlijk zijn als verdere lekken die op sociale media verschijnen, worden verwijderd of verwijderd.

Nog geen spoilers…

De lekken hebben nog geen nieuwe informatie onthuld die spelers nog niet wisten over de remakes van promotiemateriaal. Dat gezegd hebbende, spelers die geen potentiële spoilers voor de games willen tegenkomen, willen de komende weken misschien wat voorzichtiger zijn op sociale media.

Over Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl

Bezoek de Sinnoh-regio en het verhaal opnieuw

Ervaar het nostalgische verhaal in een opnieuw bedacht avontuur, nu op het Nintendo Switch™-systeem! Avonturen in de game zullen plaatsvinden in de bekende Sinnoh-regio. Rijk aan natuur en met de machtige berg Coronet in het hart, is Sinnoh een land van vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je kiest Turtwig, Chimchar of Piplup als je eerste partner-Pokémon en gaat vervolgens op reis om de kampioen van de Pokémon League te worden. Onderweg kun je de legendarische Pokémon Dialga tegenkomen.

Avontuur samen met de Pokémon

Spelers van de originele games kunnen bekende plaatsen opnieuw bezoeken en bekende scènes opnieuw beleven, terwijl nieuwe spelers kunnen genieten van tal van leuke ontmoetingen en verrassingen die de Sinnoh-regio te bieden heeft. Het oorspronkelijke verhaal en de schaal van de steden en routes van de Sinnoh-regio zijn natuurgetrouw weergegeven. Deze remake is ook nieuw leven ingeblazen met enkele van de spelervriendelijke functies van moderne Pokémon-spellen en close-up en persoonlijke Pokémon-gevechtsscènes.

Of je nu Pokémon Diamond Version of Pokémon Pearl Version speelde of dat je deze spellen voor het eerst tegenkomt, er is voor elk wat wils.

Ad