Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Nieuwe Trailer – Poketch, Poffins, Amity Square en meer

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Nieuwe Trailer – Poketch, Poffins, Amity Square en meer

The Pokemon Company heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl, waarin meer functies worden onthuld die naar de game zullen komen.

De trailer bevestigt de terugkeer van de Poketch, Poffin making, Amity Square en andere functies van de originele Pokemon Diamond en Pearl. Deze functies zijn verbeterd voor de remake, zoals de Poketch waarmee spelers wilde Pokemon kunnen bellen om HM-bewegingen te gebruiken, en Amity Square waardoor spelers maximaal zes Pokemon kunnen volgen.

video

We hebben iets speciaals voor jullie bedacht, Trainers: het laatste nieuws over de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl!

Ervaar de nostalgie van Pokémon Diamond™ en Pokémon Pearl™ in een avontuur dat herboren is op Nintendo Switch™-systemen.

Het originele verhaal is getrouw gereproduceerd en deze remakes bevatten gemakkelijk te begrijpen, spelervriendelijke gemakken van de moderne Pokémon-serie, plus close-up en persoonlijke Pokémon-gevechtsscènes.

Over Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl

Avonturen vinden plaats in de bekende Sinnoh-regio. Rijk aan natuur en met de machtige berg Coronet in het hart, is Sinnoh een land van vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je kiest Turtwig, Chimchar of Piplup als je eerste partner-Pokémon en gaat vervolgens op reis om de kampioen van de Pokémon League te worden. Onderweg kom je de mysterieuze organisatie Team Galactic tegen en kun je de legendarische Pokémon Palkia tegenkomen.

Verken de vernieuwde Grand Underground of geef een Super Contest Show

The Underground is opgestart en heet nu de Grand Underground. Hier kun je waardevolle schatten en Pokémon-fossielen opgraven, je eigen geheime basis maken en Pokémon vangen op plaatsen die Pokémon Hideaways worden genoemd. Als je niet op verkenning bent in de Grand Underground, doe dan mee aan een Super Contest Show! Super Contest Shows zijn populaire evenementen in de Sinnoh-regio, elk georganiseerd door vier artiesten en hun partner-Pokémon, die samenwerken om te dansen en te pronken met hun prestatievaardigheden. Je kunt ook op avontuur gaan in de Grand Underground of een Super Contest Show houden met andere spelers via de lokale* communicatie of online** communicatie van je Nintendo Switch-systeem!

Loop met je Pokémon, verander je stijl en pas je Poké Balls™ aan

Kies een Pokémon waarmee je bevriend bent geraakt tijdens je reis om achter je aan te lopen in het spel. Afhankelijk van de Pokémon zie je verschillende gebaren of manieren van lopen, en als je met je Pokémon praat, zal hij reageren. Je kunt ook je eigen persoonlijke stijl toevoegen! Kies een verscheidenheid aan outfits en combineer tops en bottoms. Sommige zijn gebaseerd op Pokémon-motieven en andere veranderen je kapsel. Je kunt zelfs Capsule Decoration gebruiken om stickers toe te voegen om de effecten aan te passen die verschijnen wanneer je Pokémon uit zijn Poké Ball komt!