Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Ramanas Park maakt het vangen van oude Legendaries mogelijk

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Ramanas Park maakt het vangen van oude Legendaries mogelijk

The Pokemon Company heeft een nieuwe trailer voor Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl gepubliceerd, waarin een nieuwe functie wordt onthuld die in deze remakes zal worden toegevoegd.

De functie heet Ramanas Park en is een gebied dat toegankelijk is na het verslaan van het spel. In dit gebied kunnen spelers verschillende legendarische Pokemon uit eerdere Pokemon-games tegenkomen en vangen, allemaal van de eerste vier generaties Pokemon.

video
play-rounded-fill

Over Ramanas Park

Je Sinnoh-avontuur wordt legendarisch, Trainers.

Introductie van Ramanas Park, een uitgebreide nieuwe faciliteit waar je een verscheidenheid aan legendarische Pokémon kunt tegenkomen!

Maar dit is geen gewone uitdaging – je moet niet alleen de Hall of Fame betreden, je zult ook de hele regio moeten verkennen om leien te vinden die overeenkomen met elke legendarische Pokémon.

Let op, trainers! Een software-update (v 1.1.0) voor de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl is beschikbaar op 11 november 2021.

Met deze update kun je genieten van de communicatiefuncties in de Grand Underground en Super Contest Shows, speciale items ontvangen via Mystery Gift en Ramanas Park bezoeken nadat je de Hall of Fame bent binnengegaan.

Bij de lancering kunnen maximaal twee spelers (inclusief jijzelf) Pokémon bevechten en ruilen in de Union Room. Er zal in de toekomst een software-update worden uitgebracht om extra spelers toe te staan.

Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl lanceren op 19 november voor Nintendo Switch.

Ad