Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Team Galactic PR Trailer

Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl – Team Galactic PR Trailer

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl komen eraan en het lijkt erop dat Team Galactic in de Sinnoh-regio haar marketinginspanningen opvoert!

Het officiële YouTube-kanaal van Japanse Pokémon heeft een nieuwe trailer gepubliceerd met de titel “Team Galactic PR Video: ‘Peace to the World'”.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de video gemaakt in de stijl van een geanimeerde advertentie voor Team Galactic, waarmee mensen worden bereikt die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een bevredigende carrière bij de in Sinnoh gevestigde organisatie.

video
play-rounded-fill

Ook een “officiële” wervingssite voor Team Galactic is live gegaan, die je hier kunt bekijken; https://teamgalactic.pokemon.co.jp/

Over Team Galactic

Team Galactic is het gemene team in Sinnoh. In tegenstelling tot eerdere kwaadaardige teams, is hun doel niet beperkt tot de Pokémon-wereld, maar is het de recreatie van het hele Pokémon-universum.

Team Galactic verschijnt alleen in het Sinnoh-gametrio Diamond, Pearl en Platinum; echter, in tegenstelling tot hun Generation III-tegenhangers van Team Magma en Team Aqua, wordt hun impact op de verhaallijn niet beïnvloed op welk van het primaire paar wordt gespeeld tot het einde (variërend in de Pokémon die ze oproepen), hoewel hun rol in Pokémon wel groter wordt Platina.

In Pokémon Diamond en Pearl

Team Galactic verschijnt voor het eerst in Jubilife City, valt professor Rowan en zijn assistent lastig en probeert ze over te halen om Rowan’s onderzoek op te geven, waarbij de speler net op tijd terugkeert uit Oreburgh City om te helpen. Hierna is de volgende ontmoeting van de speler met de organisatie in de Valley Windworks, waar Mars een plan leidt om energie te stelen voor gebruik in hun activiteiten.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl lanceren op 19 november voor Nintendo Switch.