Pokemon Legends: Arceus – Accolades trailer

Pokemon Legends: Arceus – Accolades trailer

Nintendo of America heeft een lofbetuiging voor Pokemon Legends: Arceus gepubliceerd, waarin een deel van de positieve pers die de game heeft ontvangen wordt belicht. Voor het geval je het gemist hebt, we hebben eerder deze week onze eigen recensie gepubliceerd. Voor de Nintendo Switch is Pokemon Legends: Arceus nu beschikbaar.

video

Over Pokemon Legends: Arceus

Terwijl de Pokémon-franchise zich uitbreidt naar een nieuw gebied, komen actie en rollenspellen samen.

Bereid je voor op een nieuw soort prachtig Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een nieuwe Game Freak-titel die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de serie.

Verken het Hisui-gebied, dat vroeger bekend stond als Sinnoh.

Je reis vindt plaats in de uitgestrekte natuurlijke schoonheid van het Hisui-gebied, waar je op onderzoeksmissies gaat vanuit Jubilife Village, je primaire basis. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omringd door diverse ecosystemen.

Maak de eerste Pokédex voor het gebied.

Je hebt de verantwoordelijkheid gekregen om Pokémon te onderzoeken om de eerste Pokédex in de regio te compileren. Om dit te doen, moet je op wilde Pokémon sluipen en een goed gerichte Poké Ball naar ze smijten. Om soepel deel te nemen aan de strijd, gooi je de Poké Ball met je vriend Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon.

Pokémon die zojuist zijn gevonden

Misschien vind je in deze periode, ver voor de gebeurtenissen in de games Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl, nieuw geïntroduceerde soorten Pokémon.

Er ontstaan ​​nieuwe regionale vormen.

Ontdek nieuwe Pokémon zoals Wyrdeer, een Stantler-evolutie en nieuwe regionale varianten zoals Hisuian Growlithe, Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark.

Nobele Pokémon

In het Hisui-gebied kun je nobele Pokémon vinden, uitzonderlijke Pokémon die een mysterieuze zegen hebben ontvangen. Deze heren zijn bijzonder sterk en de mensen in het gebied hebben veel respect voor hen.

Ongetemde vergezichten wachten op je tijdens je reis.

Je krijgt tijdens je reis een Celestica-fluit. Je mag de fluit gebruiken om speciale Pokémon te roepen waarmee je op ze kunt rijden als je het goed speelt. Als je deze Pokémon op het land, het water of zelfs in de lucht berijdt, kun je het Hisui-gebied vrijer verkennen.

Arceus

Ontdek de mysteries achter Arceus, een legendarische Pokémon.

Ad