Pokemon Legends Arceus art onthuld, komt 28 januari 2022

Pokemon Legends Arceus art onthuld, komt 28 januari 2022

The Pokemon Company heeft officiële nieuwe details vrijgegeven voor Pokemon Legends Arceus op Nintendo Switch. De nieuwe game wordt namelijk officieel gelanceerd op 28 januari 2022.

Bovendien hebben we voor het eerst een glimp ooit van het belangrijkste artwork van de game en de Japanse boxart, zoals hierboven te zien is.

Over Pokemon Legends Arceus

Actie ontmoet RPG terwijl de Pokémon-serie een nieuwe grens bereikt

Maak je klaar voor een nieuw soort groots Pokémon-avontuur in Pokémon™ Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-roots van de Pokémon-serie. Verken natuurlijke uitgestrektheid om Pokémon te vangen door hun gedrag te leren, naar boven te sluipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien.

Je kunt ook de Poké Ball met je bondgenoot-Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon gooien om naadloos de strijd aan te gaan. Deze nieuwe kijk op Pokémon-gameplay zorgt voor een meeslepende, persoonlijke ervaring die tot leven wordt gebracht door zowel Pokémon als mensen.

Reis naar de oude Sinnoh-regio

Verken de Sinnoh-regio vanuit de Pokémon Diamond Version- en Pokémon Pearl Version-games, maar lang voor de gebeurtenissen van die titels. In dit tijdperk is de Sinnoh-regio gevuld met Pokémon die in barre omgevingen leven. Ga op pad om de eerste Pokédex in de regio te maken en ontdek de geheimen van lang vervlogen tijden.

Aan het begin van je avontuur kun je Rowlet, Cyndaquil of Oshawott kiezen als je betrouwbare partner. Onderweg begint zich een mysterie te ontvouwen rond de Pokémon die bekend staat als Arceus.