Pokemon Legends Arceus – Celestica Flute en Arc Phone

Pokemon Legends Arceus – Celestica Flute en Arc Phone

De officiële website van Pokemon Legends Arceus is bijgewerkt met nieuwe informatie over belangrijke tools die spelers zullen gebruiken om vooruitgang te boeken tijdens hun reis.

Celestica flute

Het eerste nieuwe item is de Celestica Flute, waarmee spelers speciale Riding Pokemon kunnen oproepen waarmee ze de Hisui-regio kunnen doorkruisen.

Arc phone

Het tweede nieuwe item is de Arc Phone, een mysterieus apparaat dat ‘vreemde kracht’ zou hebben en dat spelers op hun reis zal helpen. De Arc Phone lijkt vergelijkbare functies te hebben als de Rotom Phone of Breath Of The Wild’s Sheikah Slate, waardoor spelers toegang hebben tot de kaart en andere belangrijke functies.

Nieuwe Pokemon Legends Arceus-details

Pokémon berijden door ongetemde landschappen

Tijdens je avontuur ontvang je een Celestica Flute. Je kunt op de fluit spelen om speciale Pokémon op te roepen waarmee je erop kunt rijden. Als je deze Pokémon op het land, over water of zelfs door de lucht berijdt, kun je de Hisui-regio vrijer verkennen.

Wyrdeer

Wyrdeer heeft krachtige, stevige benen en als je erop rijdt, kun je met grote snelheid over het land galopperen. Door Wyrdeer vooruit te laten rennen, kun je jezelf een nog grotere snelheidsboost geven. Je kunt het ook laten springen om over obstakels te springen.

Basculegio

Basculegion zal een krachtige bondgenoot zijn als het gaat om het voltooien van je Pokédex, omdat het je over water kan dragen. Basculegion kan zichzelf ook lanceren vanaf het wateroppervlak, zodat je moeiteloos over obstakels op je weg kunt springen.

Hisuiaanse Braviary

Hisuian Braviary laat je door de lucht zweven, met gemak over grote kloven vliegen en de manieren uitbreiden waarop je kunt reizen en de regio kunt verkennen. Vanaf je uitkijkpunt in de lucht heb je een goed beeld van de soorten Pokémon en items die eronder kunnen zijn, wat je zal helpen bij je enquêtes.

De Arc-phone zal uw gids zijn

Aan het begin van je avontuur ontvang je een apparaat dat de Arc Phone wordt genoemd. Zijn kenmerkende uiterlijk kan ertoe leiden dat je vermoedt dat het een verband heeft met de mythische Pokémon Arceus. Dit apparaat lijkt een vreemde kracht te bevatten, en het lijkt erop dat het je zal helpen op je reis.