Pokemon Legends Arceus – Christina Aguilera mocht het uitproberen

Pokemon Legends Arceus – Christina Aguilera mocht het uitproberen

Nintendo heeft onlangs Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl uitgebracht. Maar fans over de hele wereld hebben hun aandacht verlegd naar Pokemon Legends Arceus, het volgende deel in de Pokemon-franchise

Een titel die belooft de formule op significante manieren door elkaar te schudden. Het lijkt erop dat zangeres Christina Aguilera iedereen tot het uiterste heeft geslagen en een van de eersten werd die Pokemon Legends Arceus uitprobeerde voorafgaand aan de release volgende maand.

Aguilera kreeg naar verluidt de kans om de Pokemon Legends Arceus samen met haar dochter uit te proberen tijdens het opnemen van een promotiecampagnevideo voor Nintendo, die hieronder te zien is;

video
play-rounded-fill

Hoewel het erop lijkt dat beeldmateriaal van de game uiteindelijk niet in deze video is gebruikt, heeft Aguilera wel een paar woorden met Elle gedeeld over haar indrukken van de game:

[While shooting the campaign], my daughter was able to fall in love with a new game. We had a brief moment to [try out] Pokemon Legends: Arceus [due out January 28, 2022]. It’s so gorgeous, the graphics and the setting that you get to explore in, so she was loving that so much, she wouldn’t give me a turn. But that was on set and yeah, it’s just such a great way for your family to connect.

Over Pokemon Legends: Arceus

Een avontuur in het Sinnoh van vervlogen tijden

Vang, onderzoek en onderzoek wilde Pokémon om de eerste Pokédex van de Sinnoh-regio te creëren en te voltooien in Pokémon Legends: Arceus, die begin 2022 naar Nintendo Switch komt. Pokémon Legends: Arceus eert de kerngameplay van eerdere Pokémon-games en voegt nieuwe actie en RPG toe elementen.

Je wordt naar de Sinnoh-regio gebracht, de setting voor Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. Maar dit verhaal speelt zich af in een lang vervlogen tijdperk, voordat ideeën zoals een Pokémon-trainer zijn of een Pokémon League hebben zelfs maar bestonden. Overal vind je Pokémon die in het wild leven in barre omgevingen die zorgen voor een Sinnoh in tegenstelling tot de regio die je je misschien herinnert uit de tijd van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl.

Pokemon Legends: Arceus wordt gelanceerd op 28 januari 2022.

Ad