Pokemon Legends Arceus – Early Purchase Bonus – Hisuian Growlithe Kimono kostuum

Pokemon Legends Arceus – Early Purchase Bonus – Hisuian Growlithe Kimono kostuum

Spelers die Pokemon Legends Arceus voor 9 mei 2022 kopen, kunnen een Hisuian Growlithe Kimono-outfitset voor het personage van de speler ontvangen via de Mystery Gift-functie van de game.

Bij uitbreiding bevestigt dit dat er enige mate van aanpassing van de speler beschikbaar is in de game.

Er zal ook een vergelijkbare outfit beschikbaar zijn als pre-orderbonus bij bepaalde retailers zoals Amazon Japan, evenals een aparte digitale vroege aankoopbonus in de Nintendo Switch eShop die 30 Heavy Balls oplevert.

Over Pokemon Legends Arceus

Een avontuur in het Sinnoh van vervlogen tijden

Bonus tot 09/05/2022:
Download code voor 30 Heavy Balls voor Pokémon Legends: Arceus.
De downloadcode is geldig tot 16/05/2022.
Houd er rekening mee dat de downloadcode op een later tijdstip wordt verzonden, vóór de release van het spel.

Vang, onderzoek en onderzoek wilde Pokémon om de eerste Pokédex van de Sinnoh-regio te creëren en te voltooien in Pokémon Legends: Arceus, die begin 2022 naar Nintendo Switch komt. Pokémon Legends: Arceus eert de kerngameplay van eerdere Pokémon-games en voegt nieuwe actie en RPG toe elementen.

Je wordt naar de Sinnoh-regio gebracht, de setting voor Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. Maar dit verhaal speelt zich af in een lang vervlogen tijdperk, voordat ideeën zoals een Pokémon-trainer zijn of een Pokémon League hebben zelfs maar bestonden. Overal vind je Pokémon die in het wild leven in barre omgevingen die zorgen voor een Sinnoh in tegenstelling tot de regio die je je misschien herinnert uit de tijd van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl.

Pokemon Legends Arceus lanceert 28 januari 2022 voor Nintendo Switch.

Ad