Pokemon Legends Arceus – Engelse Overview Trailer

Pokemon Legends Arceus – Engelse Overview Trailer

Het zes minuten durende overzicht voor Pokemon Legends: Arceus, dat eerder deze maand in het Japans in première ging, is vertaald door Nintendo. Het vat verschillende aspecten van de game samen voorafgaand aan de release later deze week.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Legends Arceus

Bereid je voor op een nieuw soort prachtig Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. Ga op verkenningsexpedities in het oude Hisui-gebied. Verken natuurgebieden om wilde Pokémon te vangen door hun gewoonten te kennen, ze te besluipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien. Je kunt zelfs de Poké Ball van je bondgenoot Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon gooien om moeiteloos mee te vechten.

Reis naar het Hisui-gebied – het oude Sinnoh – en maak de eerste Pokédex van de regio.

Je reis vindt plaats in de uitgestrekte natuurlijke schoonheid van het Hisui-gebied, waar je Pokémon moet onderzoeken om de eerste Pokédex in de regio te bouwen. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, omringd door secties met aan alle kanten verschillende habitats. Deze periode heeft nieuwe Pokémon gevonden zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler, en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe, Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark! Ontdek de mysteries van de mythische Pokémon Arceus langs de route.

Pokemon Legends: Arceus wordt op 28 januari 2022 uitgebracht op de Nintendo Switch.