Pokemon Legends Arceus Footage – Vecht- en vangsystemen

Pokemon Legends Arceus Footage – Vecht- en vangsystemen

Nintendo heeft nieuwe gameplay-beelden vrijgegeven van de aankomende Pokemon Legends Arceus. De beelden werden getoond tijdens een kort segment van Nintendo’s “Cat Mario Time” -show en geven ons een completer beeld van de gevechts- en vangsystemen van de game, inclusief de gebruikersinterface en het gedrag van Pokemon.

video

Over Pokemon Legends Arceus

Actie ontmoet RPG terwijl de Pokémon-serie een nieuwe grens bereikt

Maak je klaar voor een nieuw soort groots Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-roots van de Pokémon-serie. Ga op onderzoeksmissies in de oude Hisui-regio. Verken natuurlijke uitgestrektheid om wilde Pokémon te vangen door hun gedrag te leren, naar boven te sluipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien. Je kunt ook de Poké Ball met je bondgenoot Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon gooien om naadloos de strijd aan te gaan.

Reis naar de Hisui-regio – de Sinnoh van weleer – en bouw de eerste Pokédex in de regio

Je avontuur speelt zich af in de uitgestrekte natuurlijke majesteit van de Hisui-regio, waar je de taak krijgt Pokémon te bestuderen om de eerste Pokédex van de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omgeven door gebieden met verschillende omgevingen. In dit tijdperk – lang voor de gebeurtenissen van de Pokémon Brilliant Diamond en Poké

Ad