Pokemon Legends Arceus – Hisuian Starter Evoluties en meer

Pokemon Legends Arceus – Hisuian Starter Evoluties en meer

Nintendo heeft weer een nieuwe trailer voor Pokemon Legends Arceus gepubliceerd met enkele coole details;

video
play-rounded-fill

De teaser belicht een verscheidenheid aan componenten en functies, zoals wandelende en berijdende Pokemon, karakteraanpassingen en gevechten met Alpha en Noble Pokemon. Het eindigt met een korte teaser die de nooit eerder vertoonde Hisuiaanse vormen van de laatste evoluties van de starter-Pokemon laat zien, die nooit officieel zijn getoond.

Welke Hisuiaanse starter om te kiezen?

Oshawott is misschien wel de meest evenwichtige van de drie starters in Pokémon Legends: Arceus, vooral in de vroege stadia van het spel. Omdat er momenteel niet een groot aantal Pokémon van het type Water in Arceus is, is het een slimme keuze om voor Oshawott te gaan. Het ontwikkelt zich tot Hisuian Samurott, een Pokémon van het Water/Dark-type. Dit houdt in dat hoewel zijn technieken zeer efficiënt zijn tegen het type Fire/Ghost van Hisuian Typhlosion, het kwetsbaar is voor het type Flying/Fighting van Hisuian Decidueye. Omdat veel van de Noble Pokémon in Legends: Arceus Dark-weak zijn, kan Samurott een effectieve starter zijn.

Over Pokemon Legends Arceus

Terwijl de Pokémon-franchise zich uitbreidt naar een nieuw gebied, komen actie en rollenspellen samen.

Bereid je voor op een nieuw soort prachtig Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. Ga in het oude Hisui-gebied op verkenningstochten. Door de gewoonten van wilde Pokémon te bestuderen, erop te kruipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien, kun je ze vangen. Om soepel deel te nemen aan de strijd, gooi je de Poké Ball met je vriend Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon.

Pokemon Legends Arceus gelanceerd op 28 januari 2022.