Pokemon Legends Arceus – Hisuian Voltorb onthuld

Pokemon Legends Arceus – Hisuian Voltorb onthuld

The Pokemon Company heeft officieel een nieuwe Hisuiaanse vorm Pokemon onthuld voor Pokemon Legends Arceus. De nieuwe vorm is Hisuian Voltorb.

Een variant van het type Electric/Grass zijn van de Generation 1 Ball Pokemon. Zoals verwacht, lijkt het uiterlijk sterk op de oude Poke Balls die in Hisui worden gebruikt, in tegenstelling tot de modernere Poke Balls.

Hisuiaanse Voltorb​

CATEGORIE Sphere Pokémon​

TYPE Elektrisch/Gras

HOOGTE 1’8″

GEWICHT 28,7 lbs.

Een opvallende gelijkenis met Poké Balls in Hisui

Deze raadselachtige Pokémon heeft een glanzend, bolvormig lichaam. Het lijkt erg op de Poké Balls van de Hisui-regio, met de houtnerfachtige samenstelling van het lichaamsoppervlak en het gat op de bovenkant van zijn hoofd.

Er lijken talloze zaden te zijn verpakt in Hisuian Voltorb. Af en toe spuit het deze zaden uit het gat in zijn hoofd. Niemand weet echter precies hoe het is in het lichaam van de Pokémon, want in het gat is het pikdonker. Het is onmogelijk om iets te zien, zelfs niet als je in het gat tuurt.

Opwinding leidt tot een onmiddellijke elektrische ontlading

Deze Pokémon is altijd opgewekt en heeft een vriendelijke persoonlijkheid. Het ontlaadt echter zijn opgeslagen elektriciteit in één keer uit het gat in zijn hoofd wanneer het opgewonden raakt, dus het schokt mensen en Pokémon in zijn omgeving vaak. Zelfs de geringste provocatie kan zo’n ontlading veroorzaken, dus in menselijke nederzettingen wordt Hisuian Voltorb als hinderlijk beschouwd. Verhalen over mensen die tijdelijk het gat op het hoofd van Hisuian Voltorb dichten en het uit nederzettingen schoppen, zijn niet geheel ongewoon.

Pokemon Legends Arceus wordt op 28 januari gelanceerd voor Nintendo Switch.