Pokemon Legends: Arceus – Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark onthuld

Pokemon Legends: Arceus – Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark onthuld

The Pokemon Company plaatste een video waarin de mysterieuze onderzoeksbeelden werden onthuld die onlangs op sociale media waren geüpload.

De videobeelden zijn gelukkig gerestaureerd door de machtige Professor Oak en het pronkt met Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark.

video
play-rounded-fill

Mysterieuze beelden hersteld!

Een paar dagen geleden ontdekte een onderzoeker mysterieuze beelden van de Hisui-regio. Professor Oak heeft al je bevindingen doorgenomen en kon de video herstellen om Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark te onthullen! Hisuian Zoroark lijkt eng… maar het lijkt ook beschermend te zijn voor Hisuian Zorua.

Wat kunnen we nog meer ontdekken over deze Pokémon?

Over Pokemon Legends: Arceus

Maak je klaar voor een nieuw soort groots Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-roots van de Pokémon-serie. Ga op onderzoeksmissies in de oude Hisui-regio. Verken natuurlijke uitgestrektheid om wilde Pokémon te vangen door hun gedrag te leren, naar boven te sluipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien. Je kunt ook de Poké Ball met je bondgenoot-Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon gooien om naadloos de strijd aan te gaan.

Reis naar de Hisui-regio – de Sinnoh van weleer – en bouw de eerste Pokédex in de regio

Je avontuur speelt zich af in de uitgestrekte natuurlijke majesteit van de Hisui-regio, waar je de taak krijgt Pokémon te bestuderen om de eerste Pokédex van de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omgeven door gebieden met verschillende omgevingen. In dit tijdperk – lang voor de gebeurtenissen van de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl – vind je nieuw ontdekte Pokémon zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe! Ontdek onderweg het mysterie rond de mythische Pokémon die bekend staat als Arceus.

Pokemon Legends: Arceus wordt op 28 januari 2022 uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad