Pokemon Legends: Arceus – Launch trailer

Pokemon Legends: Arceus – Launch trailer

Pokemon Legends: Arceus is nu beschikbaar op Nintendo Switch. Nintendo en Game Freak hebben een lanceringsvideo voor de game uitgebracht om de gelegenheid te vieren.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Legends: Arceus

Terwijl de Pokémon-franchise zich uitbreidt naar een nieuw gebied, komen actie en rollenspellen samen.

Bereid je voor op een nieuw soort magnifiek Pokémon-avontuur in PokémonTM Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. Ga in het oude Hisui-gebied op verkenningstochten. Door de gewoonten van wilde Pokémon te bestuderen, erop te kruipen en een goed gerichte Poké BallTM te gooien, kun je ze vangen. Om soepel deel te nemen aan de strijd, gooi je de Poké Ball met je vriend Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon.

Bouw de eerste Pokédex van het gebied in de Hisui-regio, die vroeger bekend stond als Sinnoh.

Je reis vindt plaats in de uitgestrekte natuurlijke schoonheid van het Hisui-gebied, waar je Pokémon moet bestuderen om de eerste Pokédex in de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omringd door diverse ecosystemen. Mogelijk vind je in dit tijdperk nieuw gevonden Pokémon zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler, en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe, Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark, lang voor de gebeurtenissen in de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl! Ontdek de mysteries van de mythische Pokémon Arceus langs de route.

Pre-order voor een unieke in-game outfit en ontvang de digitale versie van Heavy Balls!

Vroege aankopen van de game Pokémon Legends: Arceus krijgen een Hisuian Growlithe Kimono Set en een Baneful Fox Mask. Je kunt het krijgen door tot 9 mei 2022 om 16:59 uur PT via internet te selecteren in de functie Mystery Gifts* van je game. Bovendien ontvangen spelers die de game vóór 9 mei 2022 om 16:59 uur PT kopen en downloaden in de Nintendo eShop een e-mail met een code voor 30 Heavy Balls, die tot 16 mei 2022 kunnen worden ingewisseld met de functie Mystery Gifts*. om 16:59 uur P.T. Zware ballen verzamelen meer Poké Balls dan standaard Poké Balls, maar ze kunnen niet zo ver worden gegooid.