Pokemon Legends: Arceus – Meer dan 6,5 miljoen exemplaren verkocht

Pokemon Legends: Arceus – Meer dan 6,5 miljoen exemplaren verkocht

Nintendo en The Pokemon Company vieren dat de nieuwste Pokemon-game voor de Nintendo Switch, Pokemon Legends Arceus, de eerste week op de markt meer dan 6,5 miljoen exemplaren verkocht heeft. Het meest recente deel in de serie is eigenlijk de volgende stap in de ontwikkeling van de Pokémon-franchise, die een beetje oud was geworden.

Pokemon-fans hebben positief gereageerd op de nieuwste aflevering in de serie, die, met wat finetuning in de loop van de tijd, zal dienen als een solide basis voor de voortgang van het iconische merk.

Over Pokemon Legends: Arceus

Terwijl de Pokémon-franchise zich uitbreidt naar een nieuw gebied, komen actie en rollenspellen samen.

Bereid je voor op een nieuw soort prachtig Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. Ga in het oude Hisui-gebied op verkenningstochten. Door de gewoonten van wilde Pokémon te bestuderen, erop te kruipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien, kun je ze vangen. Om soepel deel te nemen aan de strijd, gooi je de Poké Ball met je vriend Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon.

Bouw de eerste Pokédex van het gebied in de Hisui-regio, die vroeger bekend stond als Sinnoh.

Je reis vindt plaats in de uitgestrekte natuurlijke schoonheid van het Hisui-gebied, waar je Pokémon moet bestuderen om de eerste Pokédex in de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omringd door diverse ecosystemen. Mogelijk vind je in dit tijdperk nieuw gevonden Pokémon zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler, en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe, Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark, lang voor de gebeurtenissen in de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl! Ontdek de mysteries van de mythische Pokémon Arceus langs de route.