Pokemon Legends Arceus – Nieuwe trailer – Pokemon berijden, een nieuwe Hisuiaanse evolutie en meer

Pokemon Legends Arceus – Nieuwe trailer – Pokemon berijden, een nieuwe Hisuiaanse evolutie en meer

The Pokemon Company heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Pokemon Legends Arceus, waarin veel meer details over de titel worden onthuld.

De trailer geeft ons een beter beeld van hoe het berijden van Pokemons werken en karakteraanpassingsfuncties. Het laat ons ook kennismaken met enkele nieuwe personages die de speler tijdens zijn reis zal ontmoeten. Daarnaast onthult het een gloednieuwe Hisuiaanse evolutie voor een bestaande Pokemon, die een belangrijke rol zal spelen in het verhaal, zo lijkt het…

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Legends Arceus

Actie ontmoet RPG terwijl de Pokémon-serie een nieuwe grens bereikt

Maak je klaar voor een nieuw soort groots Pokémon-avontuur in Pokémon™ Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-roots van de Pokémon-serie. Ga op onderzoeksmissies in de oude Hisui-regio. Verken natuurlijke uitgestrektheid om wilde Pokémon te vangen door hun gedrag te leren, naar boven te sluipen en een goed gerichte Poké Ball™ te gooien. Je kunt ook de Poké Ball met je bondgenoot-Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon gooien om naadloos de strijd aan te gaan.

Reis naar de Hisui-regio – de Sinnoh van weleer – en bouw de eerste Pokédex in de regio

Je avontuur speelt zich af in de uitgestrekte natuurlijke majesteit van de Hisui-regio, waar je de taak krijgt Pokémon te bestuderen om de eerste Pokédex van de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omgeven door gebieden met verschillende omgevingen. In dit tijdperk – lang voor de gebeurtenissen van de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl – vind je nieuw ontdekte Pokémon zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe! Ontdek onderweg het mysterie rond de mythische Pokémon die bekend staat als Arceus.

De Hisuian Growlithe Kimono Set wordt cadeau gedaan aan vroege kopers van de game Pokémon Legends: Arceus. Je kunt het ontvangen door Ontvang via internet te kiezen in de Mystery Gifts*-functie in je game, tot 9 mei 2022 om 16:59 uur PT. Verkleed je dan in deze Hisuian Growlithe Kimono Set! Spelers die de game vóór 9 mei 2022 om 16:59 uur PT in de Nintendo eShop kopen en downloaden, ontvangen een e-mail met een code voor 30 zware ballen die kunnen worden ingewisseld via de functie Mystery Gifts* tot 16 mei 2022 om 16:59 uur PT. Zware ballen hebben een hogere vangstsnelheid dan gewone Poké Balls, maar je kunt ze niet zo ver gooien.

Als hoofdpersoon van dit spel ontmoet je professor Laventon, die als lid van het Galaxy Expedition Team de ecologie van Pokémon bestudeert. Binnenkort kom je zelf bij het Galaxy Team en ga je aan de slag als lid van het Survey Corps. Je doel is om alle soorten Pokémon in de regio te ontmoeten!

Nadat je een opdracht of een verzoek hebt ontvangen en je hebt voorbereid op je volgende excursie, vertrek je vanuit Jubilife Village om een ​​van de verschillende gebieden van de Hisui-regio te bestuderen. Er kunnen bepaalde Pokémon-gedragingen zijn – of zelfs hele soorten – waarvan je alleen getuige bent onder de juiste omstandigheden, zoals op een bepaald moment van de dag of bij bepaalde weersomstandigheden. Er wordt beweerd dat sommige Pokémon zich zelfs gedragen op een manier die uniek is voor hun soort! Houd je gezondheid in de gaten terwijl je op avontuur gaat: als je te veel schade oploopt door aanvallen van wilde Pokémon of vallen van hoge plaatsen, kun je niet verder!

Gevechten in de Hisui-regio hebben ook enkele unieke eigenschappen. Voor het eerst in de serie laat je Pokémon bewegingen los met de snelle behendige stijl of de krachtige sterke stijl. Deze stijlen kunnen ook van invloed zijn op het aantal beurten dat Pokémon achter elkaar kan maken!

Jubilife Village is de belangrijkste basis van je avonturen in Pokémon Legends: Arceus. In Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl is dit dorp uitgegroeid tot de bruisende Jubilife City. Er zijn ook personages in Pokémon Legends: Arceus die voorouders zijn van enkele bekende gezichten die je misschien kent.

Pokemon Legends: Arceus wordt op 28 januari gelanceerd voor Nintendo Switch.