Pokémon Legends: Arceus reclame

Pokémon Legends: Arceus reclame

Pokemon Legends: Arceus wordt zeer binnenkort uitgebracht door Nintendo en The Pokemon Company. Omdat de game later deze maand uitkomt, zou je er meteen advertenties en promoties voor moeten zien. Nintendo plaatst, net als veel andere bedrijven, graag films van zijn advertenties online, en dit is geen uitzondering.

Er is een nieuwe advertentie voor Pokemon Legends: Arceus gepubliceerd. “Er wacht een wereld van avontuur in Hisui”, zegt de advertentie. Op 28 januari is de game alleen toegankelijk voor de Nintendo Switch.

video

Bereid je voor op een nieuw soort prachtig Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. IEDEREEN beoordeeld volgens de ESRB.

Over Pokémon Legends: Arceus

Terwijl de Pokémon-franchise zich uitbreidt naar een nieuw gebied, komen actie en rollenspellen samen.

Bereid je voor op een nieuw soort magnifiek Pokémon-avontuur in PokémonTM Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. Ga in het oude Hisui-gebied op verkenningstochten. Door de gewoonten van wilde Pokémon te bestuderen, erop te kruipen en een goed gerichte Poké BallTM te gooien, kun je ze vangen. Om soepel deel te nemen aan de strijd, gooi je de Poké Ball met je vriend Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon.

Bouw de eerste Pokédex van het gebied in de Hisui-regio, die vroeger bekend stond als Sinnoh.

Je reis vindt plaats in de uitgestrekte natuurlijke schoonheid van het Hisui-gebied, waar je Pokémon moet bestuderen om de eerste Pokédex in de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omringd door diverse ecosystemen. Mogelijk vind je in dit tijdperk nieuw gevonden Pokémon zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler, en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe, Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark, lang voor de gebeurtenissen in de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl! Ontdek de mysteries van de mythische Pokémon Arceus langs de route.

Ad