Pokemon Legends Arceus – Versie 1.1.1, repareert Shiny Charm Bug

Pokemon Legends Arceus – Versie 1.1.1, repareert Shiny Charm Bug

Pokemon Legends Arceus heeft een nieuwe versie-update ontvangen van de Pokemon Company. De update brengt de game naar versie 1.1.1 en corrigeert een fout waardoor bepaalde spelers de Shiny Charm niet konden ontvangen, ondanks dat ze aan alle vereisten hadden voldaan.

Betrokken spelers kunnen de Shiny Charm krijgen door te chatten met Professor Laventon in Galaxy Hall nadat ze de patch hebben gedownload.

Versie 1.1.1 (Uitgebracht op 17 maart 2022)

Details van de laatste update:

Een probleem opgelost waarbij bepaalde situaties ervoor zorgden dat spelers de Shiny Charm niet verdienden, zelfs als ze aan de criteria voldeden. Nadat de game is geüpgraded, kunnen spelers die deze moeilijkheid hadden, met professor Laventon praten in Galaxy Hall in Jubilife Village om de Shiny Charm te krijgen als ze aan de voorwaarden voldoen.

Over Pokemon Legends Arceus

Terwijl de Pokémon-franchise zich uitbreidt naar een nieuw gebied, komen actie en rollenspellen samen

Bereid je voor op een nieuw soort prachtig Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. Ga in het oude Hisui-gebied op verkenningstochten. Door de gewoonten van wilde Pokémon te bestuderen, erop te kruipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien, kun je ze vangen. Om soepel deel te nemen aan de strijd, gooi je de Poké Ball met je vriend Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon.

Bouw de eerste Pokédex van het gebied in de Hisui-regio, die vroeger bekend stond als Sinnoh

Je reis vindt plaats in de uitgestrekte natuurlijke schoonheid van het Hisui-gebied, waar je Pokémon moet bestuderen om de eerste Pokédex in de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omringd door diverse ecosystemen. Mogelijk vind je in dit tijdperk nieuw gevonden Pokémon zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler, en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe, Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark, lang voor de gebeurtenissen in de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl! Ontdek de mysteries van de mythische Pokémon Arceus langs de route.

Ad