Pokemon Presents – Augustus 2022 samenvatting

Pokemon Presents – Augustus 2022 samenvatting

The Pokemon Company heeft een officiële verklaring uitgegeven waarin het nieuws van Pokemon Presents in augustus 2022 wordt samengevat.

De nadruk lag vooral op Pokemon Scarlet en Pokemon Violet, maar ook andere mobiele games en nieuws kwamen aan bod.

Tijdens een Pokémon Presents heeft The Pokémon Company International meer informatie bekendgemaakt over de videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, die op 18 november 2022 exclusief op het Nintendo Switch-systeem zullen verschijnen.

Er zijn ook nieuwe upgrades voor de Pokémon World Championships 2022 en in-game-activiteiten voor Pokémon GO, Pokémon UNITE en Pokémon Café ReMix onthuld.

video
play-rounded-fill

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Welkom in Paldea!

De reis begint in het Paldea-gebied, een locatie met enorme open ruimtes, meren, hoge heuvels, verlatenheid en bergen. In gebieden variërend van een agrarische gemeenschap met rijke gewassen tot een havenstad met een drukke markt, zullen spelers een groot aantal mensen en Pokémon tegenkomen die naast elkaar bestaan. Pokémon bewonen ook bomen, rivieren en andere plekken in het bos.

Mesagoza, de belangrijkste stad in de omgeving, ligt in het hart van Paldea. Hier kunnen spelers de Naranja Academy of de Uva Academy vinden. In Pokémon Scarlet en Pokémon Violet variëren de naam, het logo, de uniformen en andere elementen van de school, afhankelijk van de versie van het spel.

De Pokédex wordt als een applicatie op de Rotom Phone geladen. In de kaarttoepassing kunnen spelers een kaart zien van het hele Paldea-gebied waarop hun huidige positie wordt weergegeven. Daarnaast krijgen spelers allerlei informatie te zien, zoals lokale steden, Pokémon Centers en wilde Pokémon.

Het Terastal-evenement

Dit fenomeen is exclusief voor het gebied van Paldea en zorgt ervoor dat Pokémon glanzen en glinsteren als diamanten.

Als een Pokémon Terastallizes is, komt er een Tera Jewel boven zijn hoofd uit, als een kroon, en zijn lichaam glinstert als een edelsteen.

Terastallization stelt spelers in staat hun gevechtsplannen te verbeteren door de kracht van technieken van hetzelfde type als het Tera-type van hun Pokémon te vergroten. Alle Pokémon in Paldea kunnen Terastallize krijgen om uitzonderlijke kracht te verkrijgen. Er zijn 18 soorten, wat betekent dat er een oneindig aantal combinaties van Pokémon en Tera Types zijn.

Na elk gevecht kunnen spelers een Pokémon Terastallize, en de verandering zal doorgaan tot het einde van de wedstrijd. Voor het terastalleren van een Pokémon heb je een Tera Orb nodig, die na elk gebruik moet worden opgeladen. De Tera Orb kan worden opgeladen door contact te maken met kristallen die barsten van Terastal-energie of door een Pokémon Center te bezoeken.

Tera Raid-gevechten

In Pokémon Scarlet en Pokémon Violet vinden Tera Raid Battles plaats wanneer drie andere spelers samenwerken om te vechten tegen een Terastallized wilde Pokémon. Trainers kunnen andere spelers voor Tera Raid Battles ontdekken via de Tera Raid Battle-optie, vervolgens teamgenoten rekruteren of deelnemen aan de raid van iemand anders. Om een ​​gevecht aan te gaan met vrienden die de speler al kent, moet hij of zij een linkcode instellen. Dit vechtsysteem bevat een tijdsbeperking en stelt spelers in staat door te gaan met aanvallen zonder te hoeven wachten tot andere trainers actie ondernemen.

De Poké Portal en Union Circle

De Poké Portal stelt spelers in staat om te ruilen en te concurreren met Trainers van over de hele wereld in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Traden:

Een Link Trade in de Poké Portal stelt gamers in staat om te ruilen met een bepaald individu. Na het selecteren van een Pokémon voor een verrassingsruil, kunnen gebruikers overal ter wereld ruilen met een willekeurige Trainer.

In de Link Battle-optie van de Poké Portal kunnen gebruikers Pokémon-gevechten aangaan met andere Pokémon-trainers.

Bovendien, met de toevoeging van de Union Circle-functie aan de Poké Portal, kunnen een speler en maximaal drie metgezellen samen dezelfde locatie verkennen.

Inwoners van de regio Paldea

Clavell

Hij is de directeur van de academie en zal de speler instrueren over verschillende aspecten van hun school.

Jacq

Dhr. Jacq is een expert in Pokémon-biologie en de maker van de Pokédex-applicatie voor de Rotom Phone. Hij zal ook dienen als de homeroom-instructeur van de speler.

Arven

Arven is een senior bij de instelling. Hij is bedreven in de keuken in het onderzoeken van voedzame Pokémon-vriendelijke maaltijden.

Penny

Penny is erg verlegen en lijkt niet vaak op school te komen.

Grusha, Gym Leader van de Glaseado Gym

Grusha was vroeger een professionele snowboarder, maar is nu de fulltime Gym Leader van de Glaseado Gym. Hij is een ijstypespecialist wiens echtgenote Cetitan is.

Meer Pokémon geïdentificeerd

Naast de nieuwe regionale Pokémon die beschikbaar zijn in zowel Pokémon Scarlet als Pokémon Violet, zullen er andere Pokémon-soorten verschijnen, afhankelijk van de game die de speler wil kopen. Bagon en Eiscue verschijnen in Pokémon Violet, terwijl Larvitar en Stonjourner in Pokémon Scarlet verschijnen.

Fidough

De natte, zijdezachte huid van Fidough is elastisch en toch hard en zacht tegelijk. Wanneer deze Pokémon opgewonden raken, zwellen ze hun lichaam op om groter te lijken om hun tegenstanders angst aan te jagen. Met behulp van de gist in zijn uitgeademde adem, fermenteert deeg nabijgelegen stoffen. Omdat de gist belangrijk is om te koken, wordt deze Pokémon al heel lang door mensen bewaakt.

Type puppy-Pokémon is een fee

Hoogte: 1′ Gewicht: 24 lbs.

Vaardigheid: persoonlijk tempo

Paldean Wooper

In de oudheid leefde Wooper onder water in het gebied van Paldea. Het lijkt erop dat ze moerassen op het land begonnen te bewonen nadat ze een territoriaal geschil hadden verloren. Om uitdroging tijdens het leven op het land te voorkomen, begonnen ze hun lichaam in een giftige laag te wikkelen. Hun kieuwen zijn harder geworden na zoveel tijd op het land te hebben doorgebracht. Hun lichamen zijn omslachtig en ze bewegen langzaam, maar ze kunnen zichzelf verdedigen door een krachtig gif uit hun kieuwen uit te ademen.

Poison Fish Pokémon van het type Poison/Ground.

Hoogte: 1’4″ Gewicht: 24,3 lbs.

Gifpunt/wateropname

Cetitan

De Cetitan hebben sterke spieren nodig om hun enorme lichaam te ondersteunen, en hun fysieke aanvallen zijn erg krachtig. Bovendien reizen ze over ijzige locaties terwijl ze worden beschermd door een dikke laag vet.

Klasse: Terra Whale Pokémon Type: IJs

Hoogte: 14’9″ Gewicht: 1.543,2 lbs.

Verdikking van vet/slushrush

Nieuwe vormen van legendarische Pokémon ontdekt Koraidon en Miraidon

De speler zal Koraidon of Miraidon tegenkomen en zal hen vergezellen op hun reis. Koraidon en Miraidon zijn gehuld in mysterie en zouden aanzienlijk krachtiger zijn dan andere Pokémon. Deze Pokémon kunnen hun uiterlijk veranderen om beter te passen bij hun acties of de omgeving die ze doorkruisen.

Sprinting Build / Drive-modus: spelers kunnen nu Sprinting Build Koraidon of Drive-modus Miraidon rijden, waardoor het eenvoudiger wordt om het uitgestrekte gebied van Paldea te verkennen.

Zwembouw / Aquatische modus: spelers kunnen in rivieren, meren en heldere zeeën springen om Pokémon te ontmoeten die zich daar bevinden, en ook snel verraderlijke waterwegen doorkruisen door te rijden op Swimming Build Koraidon of Aquatic Mode Miraidon.</p >

Gliding Build / Glide-modus: spelers kunnen van bergen, kliffen en grote bouwwerken springen en naar hun doel glijden.

Aankondigingen van aankoop bonussen

Speciale Pikachu

Vroege kopers van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet krijgen een unieke Pikachu in het spel.

Deze Pikachu heeft twee onderscheidende eigenschappen:

Vliegen is een beweging die Pokémon normaal gesproken niet kan leren.

Het Tera-type van dit wezen vliegt.

Tot 28 februari 2023 kunnen spelers het krijgen door Via internet te selecteren in het Mystery Gift-menu in hun spel.

Avontuurset

Als gebruikers Pokémon Scarlet of Pokémon Violet vóór 28 februari 2023 digitaal in de Nintendo eShop hebben gekocht, krijgen ze een seriecode voor de Adventure Set.

Potion 10
Volledige genezing 5
Herleef 3
Ether 3
Zeldzame snoepjes 1
Nugget 1

Dubbelverpakking extra

Trainers die het Pokémon Scarlet en Pokémon Violet Double Pack kopen, krijgen twee codes (één voor elke game) die als speciaal cadeau kunnen worden ingewisseld voor 100 Poké Balls.

2022 Pokémon Wereldkampioenschappen

De Pokémon Wereldkampioenschappen 2022 zullen Pokémon GO en Pokémon UNITE omvatten van 18 tot 21 augustus in Londen, na een afwezigheid van drie jaar. Het gloednieuwe ontwerp voor de 2022 Pokémon World Championships-trofee, met daarin Pikachu, werd ook getoond.

Bovendien kunnen fans anticiperen op de Pokémon Center Pop-Up Store, die open zal zijn tijdens de Pokémon World Championships 2022 en exclusieve items van het merk Pokémon Center en Pokémon World Championships-memorabilia zal bevatten, zoals de Pikachu 2022 Pokémon World Championships Poké Pluche.

De Pokémon Center Pop-Up Store wordt geplaatst in de Capital Hall van het ExCeL Centre London.

Ga naar www.pokemon.com/uk/play-pokemon voor de meest recente informatie over de 2022 Pokémon Wereldkampioenschappen en andere Play! Pokémon-activiteiten.

Toekomstige in-game-evenementen

Dit jaar zijn mysterieuze levensvormen, bekend als Ultra Beasts, opgedoken op verschillende Pokémon GO Fest 2022-evenementen, en het lijkt erop dat alle vier de Ultra Beasts zich op 27 augustus zullen verzamelen voor de afsluiting van Pokémon GO Fest 2022. De finale is een online wereldwijd evenement waaraan trainers van over de hele wereld kunnen deelnemen.

Op 4 augustus, om 01:00 uur BST, viert Pokémon UNITE zijn eenjarig bestaan ​​door Buzzwole toe te voegen aan Unite Battles en een nieuw soort snelle gevechten, Pika Party.

In Pokémon Café ReMix krijgen spelers een tweede kans om Mewtwo aan hun personeelsbestand toe te voegen. Vanaf vandaag kunnen gamers nu deelnemen aan een speciale campagne om Latias aan hun team toe te voegen.

Pokémon Masters EX viert binnenkort zijn driejarig jubileum. Met de op handen zijnde vrijlating van de Trainer Lodge, kunnen spelers zich voorbereiden om zich te verheugen.

Ad