Pokemon Puzzle League nu beschikbaar voor Expansion Pack-leden

Pokemon Puzzle League nu beschikbaar voor Expansion Pack-leden

Pokemon Puzzle League, de nieuwste Nintendo 64-game, is nu beschikbaar in de Nintendo 64-app voor mensen die betalen voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Je kunt nu Pokémon Puzzle League spelen op #NintendoSwitch als je lid bent van #NintendoSwitchOnline + Expansion Pack. #Nintendo64

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Puzzle League

Het puzzelspel kwam uit voor de Nintendo 64 in 2000, net voordat de GameCube het jaar daarop uitkwam. Pokemon Puzzle League wordt op dezelfde manier gespeeld als Panel de Pon, maar de trainers en gymleiders zijn zoals die van de originele Pokemon-games Rood, Blauw en Geel.

Welkom bij Pokémon Puzzle League!

Een van de beste dingen die een Pokémon-trainer kan overkomen, is dat hij wordt gekozen om deel te nemen aan het officiële Puzzle League-toernooi. In dit nieuwe soort Pokémon-gevechten moet je je sterkste Pokémon gebruiken om het op te nemen tegen de beste Trainers in Puzzle League Village. Om het goed te doen in Pokémon Puzzle League heb je snelle vingers en een nog sneller brein nodig. Echte Pokémon Puzzle Masters zullen veel manieren vinden om het spel te spelen, maar het basisidee is om puzzelstukjes te vernietigen door drie of meer blokken van dezelfde kleur bij elkaar te zoeken.

Hoe meer puzzelstukjes je in één keer kwijt raakt, hoe meer punten je krijgt. Als je tegen een andere Trainer vecht, kun je krachtige aanvallen naar hun puzzelbord sturen door grote combo’s en vaardigheidsketens te maken. Als je je stapel puzzelstukjes niet kwijt kunt raken voordat ze de bovenkant van het scherm bereiken, kun je niet winnen. Terwijl je door Puzzle League Village beweegt, zul je veel uitdagingen tegenkomen, van de leuke 3D-puzzelmodus tot de moeilijke puzzels bij Pokémon Puzzle University. De beste manier om van Pokémon Puzzle League te genieten, is door met een vriend op avontuur te gaan. Pokémon-gevechten tussen twee mensen zijn zo intens en vol actie dat je misschien vergeet te ademen.

Ben je klaar voor deze nieuwe manier om met Pokémon te vechten?