Pokemon Scarlet/Violet DLC – The Hidden Treasures of Area Zero

Pokemon Scarlet/Violet DLC – The Hidden Treasures of Area Zero

The Pokémon Company maakte de aankondiging op Pokémon Day, tijdens een speciale Pokémon Presents-videopresentatie die online werd gestreamd naar fans over de hele wereld.

Het belangrijkste doel van de presentatie was het presenteren van nieuwe downloadbare content die beschikbaar zal zijn voor de populaire videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. In de eerste drie dagen na hun wereldwijde lancering op 18 november 2022 overtrof de wereldwijde verkoop van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voor de Nintendo Switch-systemen de 10 miljoen gecombineerde eenheden. Dit vertegenwoordigt de hoogste wereldwijde verkoop voor software op elk Nintendo-platform gedurende die periode.

Pokemon Scarlet/Violet DLC

Deel 1 van The Hidden Treasure of Area Zero, getiteld The Teal Mask, zal beschikbaar zijn voor aankoop in het najaar van 2023, en deel 2 van The Hidden Treasure of Area Zero, getiteld The Indigo Disk, zal beschikbaar worden gesteld op een latere datum. Beide delen van The Hidden Treasure of Area Zero zullen spelers verder onderdompelen in de wereld van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet. Fans kunnen The Secret Treasure of Area Zero nu kopen in de Nintendo eShop.

“We zijn zeer verheugd dat miljoenen Trainers over de hele wereld hebben besloten om het enorme Paldea-gebied te verkennen”, aldus Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company. “Paldea heeft zoveel te bieden,” voegde Ishihara eraan toe. “We hopen dat je er net zo van geniet als wij.” “Fans gaan op avontuur naar het land van Kitakami in The Secret Treasure of Area Zero, waar ze spannende nieuwe mensen en nieuwe Pokémon zullen ontmoeten. Gedurende hun tijd daar zullen ze ook nieuwe Pokémon tegenkomen. Ik heb een diepe en oprechte wens dat Trainers die aan dit nieuwe avontuur beginnen dezelfde spanning en vreugde voelen als toen ze hun allereerste Pokémon ontmoetten.

video
play-rounded-fill

The Hidden Treasure of Area Zero

Om hun reis in The Hidden Treasure of Area Zero voort te zetten, kunnen spelers gebruikmaken van hun eerder opgeslagen spelgegevens van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet. Spelers bevinden zich niet langer in het gebied van Paldea, dat diende als achtergrond voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, wanneer ze toegang krijgen tot deze nieuwe downloadbare content. In het eerste hoofdstuk van de serie, getiteld “The Teal Mask”, gaan spelers op excursie naar het land van Kitakami. Daar zullen ze deelnemen aan een buiteneducatieprogramma dat wordt georganiseerd door hun eigen academie en een andere school. In deel 2: The Indigo Disk nemen spelers de rol aan van uitwisselingsstudenten en gaan ze naar Blueberry Academy, een school die verwant is aan hun eigen academie en bekend staat als haar zusterschool.

Ondanks het feit dat dit verhaal in twee delen is opgedeeld, vormen ze samen één doorlopende verhaallijn. ​

Het groenblauw masker

In de eerste aflevering, “The Teal Mask”, worden enkele deelnemers geselecteerd om met hun school op excursie te gaan die jaarlijks in samenwerking met een andere instelling wordt georganiseerd. Ze zullen worden vervoerd naar de regio Kitakami, die wordt gedomineerd door een enorme berg in het midden, en de mensen die daar wonen, zullen aan de voet van de berg wonen. Op deze locatie, die bekend staat om zijn vredige natuurlijke landschappen, zijn rijstvelden en appelboomgaarden te vinden. De excursie lijkt samen te vallen met een festival dat traditioneel rond deze tijd van het jaar in het gehucht Kitakami wordt gehouden, wat verklaart waarom de stad zo levendig is met een grote verscheidenheid aan straatverkopers en kraampjes. Terwijl spelers het spel doorlopen en de geheimen ontdekken die schuilgaan achter de volksverhalen die in dit gebied zijn overgeleverd, zullen ze nieuwe vrienden en Pokémon ontmoeten. ​

Veel meer Pokemon

Spelers krijgen de kans om meer dan 230 nooit eerder vertoonde Pokémon te bevechten in Deel 1: The Teal Mask en Deel 2: The Indigo Disk. Er werd ontdekt dat deze Pokémon in andere regio’s leefden, maar ze kwamen niet voor in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Deel 1: The Teal Mask wordt uitgebracht op 17 november 2018. Deel 2: The Indigo Disk wordt uitgebracht op 20 december 2018. Dit omvat ook Pokémon die spelers in hun games kunnen gebruiken door Pokémon HOME te gebruiken. als Pokémon die ze via ruilen hebben verkregen. In Part 1: The Teal Mask komen spelers Ogerpon tegen, terwijl ze in Part 2: The Indigo Disk Terapagos tegenkomen. Beide Pokémon zijn legendarisch. Okidogi, Munkidori en Fezandipiti zijn allemaal Pokémon die verschijnen in het eerste hoofdstuk, getiteld “The Teal Mask”. Ze worden vereerd door de inwoners van het dorp omdat ze in het verleden helden waren die het land van Kitakami verdedigden, en er zijn stenen beelden gemaakt naar hun beeld om de dank van de inwoners van het gehucht over te brengen.

Pre-orderbonus

Gamers die een aankoop doen van The Secret Treasure of Area Zero vóór de deadline van dinsdag 31 oktober 2023, krijgen een serienummer dat kan worden ingewisseld voor een uniek bonusitem. Dit bonusitem is een Hisuian Zoroark met drie unieke vaardigheden. Deze Hisuian Zoroark is ook bedreven in de bewegingen Tera Blast, Bitter Malice en Nasty Plot, naast Happy Hour, een beweging die niet kan worden geleerd via regulier gamen. Het Tera-type is donker en het heeft het charismatische kenmerk als identificerende eigenschap. De geldigheid van de seriecode loopt gegarandeerd door tot donderdag 29 februari 2024.

Ad