Pokemon Scarlet/Violet – Nieuwe hoofdstukken

Pokemon Scarlet/Violet – Nieuwe hoofdstukken

De nieuwste hoofdstukken in de Pokemon-serie is een nieuwe trailer voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Scarlet/Violet

In de Paldea-regio, een enorm land vol meren, torenhoge pieken, woestenijen, kleine dorpjes en enorme steden, kun je Pokemon vangen, bevechten en trainen. Omdat er geen vooraf gedefinieerde route is, kun je vrijelijk drie epische verhaallijnen verkennen. In zo’n scenario kun je in elke gewenste volgorde tegen Pokemon Gyms vechten terwijl je je opwerkt tot Champion! Terwijl je bovenop de van vorm veranderende legendarische Pokemon Koraidon rijdt, kun je in je eigen tempo een uitgestrekte open wereld verkennen, door land, zee en lucht. Voordat je aan je reis door Paldea begint, kies je Sprigatito, Fuecoco of Quaxly als je eerste metgezel Pokemon.

Pokemon in het Paldea-gebied kan Terastallize maken om unieke vaardigheden te verkrijgen. Wanneer een Pokemon Terastallizes is, komt er een Tera Jewel tevoorschijn als een kroon boven zijn hoofd, en het lichaam van de Pokemon glinstert als een geslepen diamant. Elke Pokemon heeft een Tera-type dat inactief is totdat de Pokemon terastalliseert. De meeste Eevee hebben bijvoorbeeld een normaal Tera-type, maar sommige Eevee hebben een Flying Tera-type! Wanneer een Terastallized Pokemon een aanval gebruikt die overeenkomt met zijn Tera-type en ten minste één van zijn originele typen, wordt zijn kracht nog meer vergroot! Terastallizing bepaalt of een gevecht wordt gewonnen of verloren in het Paldea-gebied.

De Paldea-regio is de thuisbasis van een prominente school waar individuen van over de hele wereld tegen elkaar komen strijden in academische of Pokemon-gevechten. Afhankelijk van of je Pokemon Scarlet of Pokemon Violet speelt, zullen de naam van de school, het logo, de uniformen en andere functies veranderen. Neem lessen van verschillende professoren die je zullen leren over vechten, Pokemon-biologie en andere onderwerpen. Begin een onafhankelijke studie genaamd de Treasure Hunt om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en je eigen schat te ontdekken.

Pokemon Scarlet en Pokemon Violet worden op 18 november 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch.