Pokemon Scarlet/Violet OLED console onthuld

Pokemon Scarlet/Violet OLED console onthuld

Er komt een nieuw avontuur aan! Op 4 november zal de Nintendo Switch – OLED Model: Pokémon Scarlet & Violet Edition verkrijgbaar zijn in sommige winkels. Het zal artwork bevatten van de aankomende Pokémon Scarlet- en Pokémon Violet-spellen (apart verkrijgbaar).

video
play-rounded-fill

Pokemon Scarlet/Violet OLED-console

Op de glanzende voorkant van de dock van het witte systeem staan ​​afbeeldingen van de legendarische Pokémon Koraidon en Miraidon. Op de achterkant is er een ontwerp dat eruitziet als een Poké Ball, wat een belangrijk onderdeel is van de serie. Op de achterkant van het systeem zelf staan ​​afbeeldingen van Sprigatito, Fuecoco en Quaxly, de eerste drie Pokémon die je kunt kiezen als je eerste partners in het spel, evenals afbeeldingen van symbolen die spelers mogelijk herkennen tijdens het spelen van de spellen. De hoofdkleuren van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen overeen met de hoofdkleuren van de Joy-Con-controllers. De schoolemblemen van Naranja Academy en Uva Academy, die in de games voorkomen, staan ​​op de controllers.

Het Nintendo Switch – OLED-model heeft een helder 7-inch OLED-scherm, een brede, verstelbare standaard, een dock met een bedrade LAN-poort (LAN-kabel apart verkrijgbaar), 64 GB interne opslag, waarvan een deel is gereserveerd voor het systeem, en betere audio in zowel handheld- als tafelmodus. Het Nintendo Switch – OLED-model kan op drie manieren worden gespeeld: tv-modus, waarmee je op een tv kunt spelen terwijl het systeem is gedockt; handheld-modus, waarmee je onderweg kunt spelen met de Joy-Con-controllers; en tabletop-modus, waarmee je met andere mensen kunt spelen terwijl je onderweg bent.

De Nintendo Switch – OLED-model: Pokémon Scarlet & Violet Edition wordt in winkels en online in de My Nintendo Store verkocht voor $ 359,99. De nieuwste hoofdstukken in de Pokémon-serie, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, zullen op 18 november beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch-systemen voor een adviesprijs van $ 59,99 per stuk. Je kunt ze nu pre-orderen in bepaalde winkels, de My Nintendo Store en de Nintendo eShop. De Pokémon Scarlet en Pokémon Violet Double Pack worden verkocht in een doos of als digitale download voor $ 119,99. Het bevat zowel Pokémon Scarlet als Pokémon Violet, evenals extra in-game bonussen om spelers op weg te helpen om Pokémon Trainer te worden. Ga naar https://scarletviolet.pokemon.com/ voor meer informatie over de spellen.

Met Pokémon Scarlet en Pokémon Violet gaat de Pokémon-serie vooruit door spelers vrij te laten verkennen in een open wereld met veel details. In de regio Paldea kun je Pokémon vangen, bevechten en trainen. Dit is een groot gebied met meren, hoge toppen, woestenijen, kleine steden en grote steden. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn open-wereldspellen die alleen in de Pokémon-serie te vinden zijn. Zelfs mensen die nog nooit een Pokémon-game hebben gespeeld, zullen ervan genieten.

Ad