Pokemon Scarlet/Violet – Poison Tera Type Greninja is de volgende 7-Star Tera Raid

Pokemon Scarlet/Violet – Poison Tera Type Greninja is de volgende 7-Star Tera Raid

The Pokemon Company heeft de identiteit van de uitgelichte deelnemer aan het komende 7-Star Raid Event voor Pokemon Scarlet en Violet openbaar gemaakt.

Greninja, de Water-Type-start-Pokémon uit Pokemon X en Y, is het enige doelwit van deze overval. Greninja is behoorlijk populair. Eerder werd aangekondigd dat het een Poison Tera-Type zal hebben en dat het evenement zou plaatsvinden van 27 tot 29 januari, met een tweede run van 10 tot 12 februari.

Over Greninja

Greninja is een tweevoetige, kikkerachtige Pokémon. Het heeft een gele borst, een witte driehoekige markering boven elk oog, een lichtblauwe vierpuntige ster op elk been en geel op het onderste deel van zijn gezicht. Het grootste deel van zijn lichaam is donkerblauw. Hij heeft rode ogen met witte pupillen en zijn mond is bedekt met een enorme roze tong die rond zijn nek loopt en achter zijn kop uitsteekt. Zijn ogen zijn rood en zijn pupillen zijn wit. Het heeft een verlenging die eruitziet als een vin die door het midden van zijn kop loopt, en er is nog een vinachtige verlenging aan weerszijden van zijn kop. De kopvinnen zijn verbonden door banden die lichtblauw van kleur zijn. Op zowel de ellebogen als de knieën zit een enorme uitstulping die lijkt op een witte luchtbel. Het heeft drie tenen aan elk van zijn voorpoten, maar slechts twee aan elk van zijn achterpoten. Elke vinger is getipt met een bolvormig uitsteeksel en heeft een gele band.

Greninja kan manoeuvreren met de behendigheid en snelheid van een ninja. Het hakt zijn vijanden aan stukken met wapens die zijn gevormd uit samengeperst water, meestal in de vorm van werpende sterren, terwijl het zijn snelle bewegingen gebruikt om de bewaker van zijn tegenstanders af te werpen en hen in verwarring te brengen. Deze stervormige projectielen zijn zo scherp dat ze door metaal kunnen snijden. Het Mat-blok was de kenmerkende zet van de Pokémon in Generatie VI. De Water Shuriken is de kenmerkende zet van deze Pokémon in Generatie IX.

De Greninja die Ash gebruikt in de anime en elke Greninja in Generation VII met de mogelijkheid Battle Bond hebben het potentieel om een ​​metamorfose te ondergaan die bekend staat als Bond Phenomenon, waardoor ze kunnen veranderen in een alternatieve vorm die bekend staat als Ash-Greninja. In deze vorm krijgt Greninja’s huid een lichtere tint blauw, krijgt zijn gezicht rode strepen en worden zijn wangen en zijvinnen zwart en veranderen ze van vorm om het haar van Ash na te bootsen. Bovendien wordt zijn lichaam over het algemeen een lichtere tint blauw. In deze vorm worden zijn poten veel krachtiger en kan hij ook enorme Watershurikens op zijn rug produceren.

Net als eerder het geval was met het verkrijgen van Charizard en Cinderace, is dit de enige geldige methode die beschikbaar is voor het verkrijgen van Greninja in Pokemon Scarlet en Violet, in ieder geval totdat de Pokemon HOME-compatibiliteitsupdate later dit jaar wordt uitgebracht. Spelers die erin slagen de overval te voltooien, kunnen Greninja slechts één keer vangen, maar ze hebben de mogelijkheid om door te gaan met het voltooien van de overval om extra prijzen te verdienen.