Pokemon Scarlet/Violet – Versie 1.1.0 verbeterde prestaties

Pokemon Scarlet/Violet – Versie 1.1.0 verbeterde prestaties

Game Freak lijkt verbeterde prestaties te hebben met de release van versie 1.1.0 voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet.

Veel mensen die de Switch-spellen hebben uitgeprobeerd, zijn tevreden met de algehele spelervaring. De prestaties zijn echter een punt van zorg geweest. Afgezien van de daadwerkelijke grafische kwaliteit, waren er overal framesnelheidsdips en haperingen. Zoals eerder gezegd, lijkt het erop dat de prestaties beginnen te verbeteren.

video
play-rounded-fill

De versies vergeleken

Onze vrienden bij GameXplain hebben een vergelijkingsvideo geüpload voor twee regio’s in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet, die hieronder is opgenomen. We kunnen zien dat de framesnelheid aanzienlijk stabieler is dan voorheen. Hopelijk is Game Freak nog niet klaar; meer oplossingen zouden zeer welkom zijn bij de gemeenschap.

Nintendo herkende prestatieproblemen in de patch-opmerkingen voor Pokemon Scarlet en Violet versie 1.1.0 die gisteren zijn uitgebracht. Het bedrijf zei dat het zijn doel is om “gamers een geweldige game-ervaring te bieden, en we betreuren het ongemak.” Nintendo zei ook dat het “inbreng van spelers serieus neemt en werkt aan spelverbeteringen”.

Over Pokemon Scarlet/Violet

Je moet ze allemaal vangen!

De nieuwste hoofdstukken in de Pokémon-serie, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, worden later dit jaar uitgebracht op de Nintendo Switch. De Pokémon-franchise zet met deze nieuwe releases een belangrijke stap vooruit in de evolutie, waardoor je vrijelijk een prachtig gearticuleerde open wereld kunt verkennen.

Verschillende nederzettingen smelten zonder onderscheid samen in het bos. De Pokémon van deze regio zijn te zien in de lucht, de zeeën, de bossen en de straten – overal! Het belangrijkste plezier van de Pokémon-franchise – vechten tegen wilde Pokémon om ze te vangen – is nu beschikbaar in een open-wereldgame voor gamers van alle leeftijden. ​

Sprigatito, Fuecoco en Quaxly zijn de drie Pokémon waaruit je je eerste metgezel mag kiezen. Wat voor soort Pokémon zijn deze drie en hoe kom je ze tegen?

Tijdens je reis kom je een legendarische Pokémon tegen, Koraidon of Miraidon, die je zal vergezellen. Koraidon en Miraidon zijn mysterieuze wezens met aanzienlijk meer kracht dan normale Pokémon. Koraidon en Miraidon lijken nog meer vormen te hebben dan we eerder hebben ontdekt: deze Pokémon kunnen van vorm veranderen om beter te passen bij wat ze doen of het terrein waar ze doorheen reizen.

Misschien ontmoet je nieuwe mensen, nieuwe Pokémon en een nieuwe jij op Naranja en Uva Academies. Mesagoza, de grootste stad van de regio, ligt in het hart van Paldea. Hier ontdek je een school met een geschiedenis die maar weinig andere instellingen hebben, waar mensen van over de hele wereld tegen elkaar komen strijden, hetzij via academici of Pokémon-gevechten. De naam van de school, de insignes, uniformen en andere kenmerken veranderen afhankelijk van de spelversie die je speelt in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Je gaat op reis als een van de hoofdpersonages. Afhankelijk van of je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet speelt, zal je kleding veranderen. Wie weet wat voor soort verhaal je te wachten staat?