Pokemon Scarlet/Violet – Wiglett een Diglett-achtige Pokemon

Pokemon Scarlet/Violet – Wiglett een Diglett-achtige Pokemon

De officiële Scarlet and Violet-website heeft Wiglett ook toegevoegd aan de lijst met Pokémon. De site zegt dat Wiglett “een uitzonderlijk reukvermogen” heeft. Hij is ook verlegen en niemand weet hoe de rest van zijn lichaam eruitziet of hoe lang het kan zijn omdat het in het zand begraven ligt.

video
play-rounded-fill

Over Wiglett

Wiglett, die verdacht veel op Diglett lijkt, is een nieuwe Pokémon die in Pokémon Scarlet en Violet zal zitten. De aankondiging werd gedaan tijdens een geplande live conference call met Pokémon-professoren van over de hele wereld bij de World Pokémon Ecological Society.

Verschillende clips van Pokémon uit de regio Paldea worden getoond aan de onderzoekers, waaronder jij.

Zoe en Ian praten over zes nieuwe dingen die we hebben geleerd over Pokémon Scarlet en Violet. Je kunt de site je camera en microfoon laten gebruiken als je wilt, en er zijn enquêtes waaraan je kunt ‘meedoen’ om te helpen beslissen welk deel van Paldea je vervolgens gaat bestuderen. De video toont veel van de Pokémon van Paldea, inclusief de nieuwe en giftige Wooper, die alleen in dat gebied te vinden is.

De laatste stop van de onderzoekers op Paldea was het strand, waar ze een vreemde Pokémon in het zand zagen rondhangen. Het lijkt veel op Diglett, maar de kleuren zijn anders, waardoor ze denken een nieuwe regionale variant te hebben gevonden. Dat wil zeggen, totdat de dingen naar buiten komen.

Wiglets in het zand

Als de Pokémon uit het zand komt, besluiten de wetenschappers dat dit een nieuwe soort moet zijn en noemen ze het een Wiglett. Als een worm Diglett, denk ik?

Ik zal je Wiglett noemen.

De persoon die verantwoordelijk is voor de onderzoeksoproep vertelt wat er nog meer bekend is over Wiglett. “Hoewel ze eruitzagen als de Paldean-vorm van Diglett, hebben we geleerd dat ze anders leven en eten, alsof ze totaal verschillende Pokémon waren”, leken haar aantekeningen te zeggen. Volgens onderzoek dat al op Paldea is gedaan, is het “gewoon toeval dat [Diglett en Wiglett] zich allebei in de grond en in het zand graven en lichamen hebben die op elkaar lijken.”

Ad