Pokemon Shining Pearl voltooid in slechts 33 minuten

Pokemon Shining Pearl voltooid in slechts 33 minuten

Een speedrunner claimde een indrukwekkend korte tijd voor het verslaan van Pokemon Shining Pearl. De recordbrekende run werd gemaakt door Werster en wordt beschouwd als het huidige wereldrecord voor een “any%” speedrun voor de game van 33 minuten en 10 seconden.

Ter referentie: HowLongToBeat schat dat de gemiddelde speler 24 uur nodig heeft om het hele spel normaal te voltooien.

video
play-rounded-fill

Glitches glitches and glitches

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, is deze run alleen mogelijk door gebruik te maken van de vele bugs en glitches van Pokemon Shining Pearl, waarvan een volledige lijst van de gebruikte bugs hier te vinden is; https://pastebin.com/gfw54A9h dus ja, de game zit behoorlijk vol met glitches en exploits.

Over Pokemon Shining Pearl

Reis naar de Sinnoh-regio in Pokémon Shining Pearl!

Ga op avontuur door de Sinnoh-regio.

Avonturen zullen plaatsvinden in de regio Sinnoh. Rijk aan natuur en met de torenhoge berg Coronet in het hart, is Sinnoh een land van vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je bezoekt veel verschillende locaties in de Sinnoh-regio, terwijl je ernaar streeft om de kampioen van de Pokémon League te worden.

Het originele verhaal is getrouw gereproduceerd en het gevoel voor schaal in de steden en routes van het origineel is zorgvuldig bewaard gebleven. Mensen die Pokémon Diamond en Pokémon Pearl hebben gespeeld, kunnen bekende plekken opnieuw bezoeken en bekende scènes opnieuw beleven. Voor degenen die voor het eerst door Sinnoh gaan, wachten er tal van nieuwe ontmoetingen en verrassingen.

Ad