Pokemon Sword & Shield The Isle of Armor DLC komt 17 juni

Pokemon Sword & Shield The Isle of Armor DLC komt 17 juni

Het officiële Pokemon-account tweette dat het eerste downloadbare contentpakket voor Pokemon Sword & Shield, getiteld Isle of Armor, op 17 juni aankomt.

Dit is het eerste deel van de uitbreidingspas met twee downloadbare contentpakketten, The Isle of Amor en The Crown Tundra.

video
play-rounded-fill

Nu het eerste deel van de DLC een definitieve releasedatum heeft gekregen, zullen we nu wat langer moeten wachten op een datum voor The Crown Tundra, die voor dit najaar wordt vermeld.

Over het Isle of Armor

In The Isle of Armor-uitbreiding ga je naar The Isle of Armor, de fase van je nieuwe avontuur in de regio Galar. Het Isle of Armor is een gigantisch eiland vol omgevingen die nog niet eerder in Galar zijn gezien – je vindt er door golven overspoelde stranden, bossen, moerassen, grotten en zandduinen!

Er zijn ook genoeg Pokémon die van dit eiland hun thuis maken en vrij leven in de weelderige natuurlijke omgeving., Er is hier zelfs een dojo die gespecialiseerd is in een aantal zeer specifieke trainingsstijlen! Jij en je Pokémon gaan in de leer bij de meester van deze dojo en trainen hard om nog sterker te worden.

Deel 1 en 2 van de uitbreidingspas kunnen samen worden gekocht voor £ 26,99 / $ 29,99 en kunnen vooraf worden gekocht in de Nintendo Switch eShop.