Pokemon Sword/Shield – Eerste Pokemon-titels die 20 miljoen exemplaren overschrijden sinds Gold / Silver

Pokemon Sword/Shield – Eerste Pokemon-titels die 20 miljoen exemplaren overschrijden sinds Gold / Silver

Nintendo publiceerde hun laatste financiële resultatenbriefing met bijgewerkte verkoopcijfers voor verschillende first-party titels.

Volgens deze cijfers hebben Pokemon Sword en Shield op 31 december 2020 wereldwijd meer dan 20,35 miljoen exemplaren verkocht. Dit betekent dat ze de eerste set Pokemon-spellen zijn geworden sinds Pokemon Gold And Silver met meer dan 20 miljoen verkochte exemplaren. </ p >

Dat gezegd hebbende, Pokemon Sword And Shield moet nog steeds de totale verkoopcijfers van Pokemon Gold And Silver overtreffen, die aan het einde van hun run tot 23,73 miljoen bereikten. maar met de manier waarop Nintendo Switches nog steeds verkopen, lijkt dat ook niet zo gek.

Over Pokemon Sword / Shield

Maak je klaar om Galar te ontdekken, een uitgestrekte regio met diverse omgevingen, van een vredig platteland en moderne steden tot een dicht bos en met sneeuw bedekte bergen. De mensen en Pokémon die hier wonen, werken nauw samen om de industrieën erin te ontwikkelen.

Tijdens je reis heb je de kans om verschillende sportscholen te bezoeken in je zoektocht om kampioen te worden! Je zult echter niet alleen zijn, want Galar is de thuisbasis van nieuw ontdekte Pokémon die je kunt kiezen als je allereerste partner!