Pokemon Sword/Shield Expansion Pass – Terugkerende TM/TR bewegingen

Pokemon Sword/Shield Expansion Pass – Terugkerende TM/TR bewegingen

Pokemon HOME is eindelijk vrijgegeven, waardoor spelers veel Pokemon kunnen opslaan en overdragen van eerdere games van de franchise, waarvan vele momenteel niet verkrijgbaar zijn in Pokemon Sword And Shield.

Sindsdien hebben dataminers de code doorzocht op interessante nieuwe informatie en ontdekt dat de TM / TR-lijst van elke Pokemon is bijgewerkt voor de nieuwe games, zelfs als ze momenteel niet beschikbaar zijn in Pokemon Sword / Shield.

Veel van deze Pokemon hebben een aantal coole nieuwe tools om mee te spelen, die we waarschijnlijk in actie te zien zullen krijgen wanneer ze terugkeren in de gratis updates van de Expansion Pass.

Wat zijn TM’s?

Een technische machine, of kortweg TM, is een item dat kan worden gebruikt om een ​​Pokémon een zet te leren.

Silph Co. heeft een pamflet verspreid met informatie over TM’s en HM’s, waaruit blijkt dat deze, althans gedeeltelijk, door het bedrijf zijn ontwikkeld of geproduceerd.

Wat zijn TR’s?

Een technisch record, of TR in het kort, is een type item dat in Generatie VIII is geïntroduceerd en kan worden gebruikt om een ​​Pokémon een zet te leren. Het zijn items voor eenmalig gebruik die na gebruik worden geconsumeerd, waardoor ze functioneel vergelijkbaar zijn met TM’s vóór generatie V. Echter, TR’s verschillen in één opzicht: zodra een TR wordt gebruikt om een ​​Pokémon een zet te leren, wordt die zet toegevoegd aan de Pokémon’s verplaatsingspool waarmee de verplaatsing opnieuw kan worden geleerd bij de verplaatsingsherinnering.

In Pokémon Sword en Shield zijn TR’s uitsluitend te vinden in de Wild Area, waar ze kunnen worden ontvangen als beloning voor het voltooien van Max Raid Battles, of kunnen worden ingewisseld voor watt met Watt-handelaars in het hele gebied.

Ad