Pokémon TV beschikbaar

Pokémon TV beschikbaar

Pokemon-films, anime-afleveringen, eSports-content en nog veel meer zijn er. Er is zelfs zoveel video-inhoud gerelateerd aan de franchise dat The Pokemon Company Pokemon TV heeft gemaakt.

Pokemon-tv

Pokemon TV is een app die nu beschikbaar is voor de Nintendo Switch. Volgens Nintendo is “Pokémon TV een leuke manier om allerlei geweldige Pokémon-programma’s te bekijken!

Geniet van de avonturen van Ash, Pikachu en hun vrienden, samen met geanimeerde specials en hoogtepunten van Pokémon Championship-toernooien”. De inhoud zal “periodiek” veranderen.

Maar dat is niet alles.

De app bevat zelfs een categorie die de jongere fans van de franchise aanspreekt. Nintendo zegt op de eShop-pagina van de app dat “de categorie Junior video’s bevat om jongere trainers te vermaken. Kinderen kunnen meedoen met meezingliedjes, populaire kinderliedjes horen en meer.

Pokémon TV is een gratis videoservice van The Pokémon Company International die bepaalde afleveringen van de Pokémon-anime aan kijkers biedt. Het was voor het eerst toegankelijk in november 2010. Het kan via internet worden bekeken met een webbrowser door de gratis “Pokémon TV”-app te downloaden in de App Store voor iOS (met Chromecast-ondersteuning) en tvOS (Apple TV 4e generatie), op Google Play voor Android (met Chromecast-ondersteuning), in de Amazon Appstore voor de Amazon Fire TV, in de Roku Channel Store voor Roku-apparaten en nu ook in de Nintendo Switch eShop.

Ad