Pokemon Unite 1.13.1.4 Update: balansaanpassingen en patch-notes

Pokemon Unite 1.13.1.4 Update: balansaanpassingen en patch-notes

Samenvatting:

Nieuwe details van de nieuwste Pokemon Unite-update, versie 1.13.1.4. We onderzoeken de aanzienlijke balansaanpassingen die van invloed zijn op Pokemon zoals Lapras, Zacian, Cinderace en meer. Maak je klaar om te begrijpen hoe deze veranderingen je gameplay in de populaire MOBA kunnen beïnvloeden.


Pokemon Unite 1.13.1.4-update

De wereld van Pokemon Unite evolueert voortdurend en trainers zijn voortdurend op zoek naar updates die de meta van de game kunnen opschudden. De nieuwste buzz in de Pokemon Unite-gemeenschap is de release van versie 1.13.1.4, die een overvloed aan balansaanpassingen op het slagveld met zich meebrengt. We zullen de patch-opmerkingen ontleden, waarbij we ons concentreren op de wijzigingen die zijn aangebracht in enkele van je favoriete Pokemon.

Laten we, voordat we ingaan op de details, eerst eens in vogelvlucht bekijken wat de 1.13.1.4-update voor ons in petto heeft. Deze update richt zich voornamelijk op balansaanpassingen, met als doel een gelijker speelveld te creëren in Unite Battles. Verschillende Pokemon hebben aanpassingen ondergaan, variërend van schadeaanpassingen tot cooldown-reducties.

Lapras-aanpassingen

Lapras, de Water/Ice-type Pokemon, is een populaire keuze in Pokemon Unite dankzij zijn veelzijdige moveset. Met de 1.13.1.4-update zullen Lapras-trainers zich echter aan enkele veranderingen moeten aanpassen.

– Ice Beam: de schade die wordt toegebracht aan Pokémon van de tegenstander is verminderd, wat betekent dat Lapras misschien niet zo formidabel is in afstandsgevechten als voorheen.

– Waterpuls: opnieuw een treffer voor Lapras, omdat de schade die aan de tegenstander wordt toegebracht door deze zet ook is verminderd.

– Unite Move: Lapras Express: De cooldown voor deze Unite Move is verlengd, waardoor deze minder toegankelijk is voor strategische spelen. Lapras-spelers zullen hun bewegingen zorgvuldiger moeten timen.

Deze veranderingen duiden op een lichte nerf bij Lapras, waardoor spelers tactischer moeten zijn in hun aanpak.

Zacian-wijzigingen

Zacian, de legendarische Pokémon van het Steel/Fairy-type, heeft een reeks aanpassingen ondergaan die tot doel hebben de impact op het slagveld in evenwicht te brengen.

– De volgende statistieken zijn verlaagd: aanvals-, kritieke treffers- en basisaanvalseffecten op vijandige Pokemon, met een kortere duur van deze effecten. Deze veranderingen zijn bedoeld om Zacian minder overweldigend te maken in één-op-één-gesprekken.

– Metal Claw: de schade die wordt toegebracht aan Pokémon van de tegenstander is verhoogd, waardoor Zacian een boost krijgt in de aanval.

Deze veranderingen zouden Zacian-spelers moeten aanmoedigen om meer op hun team en strategie te vertrouwen in plaats van op pure individuele kracht.

Dodrio-aanpassingen

Dodrio, bekend om zijn hoge mobiliteit en behendigheid, heeft met zijn aanval Drill Peck een afname gezien in de schade die aan Pokémon van de tegenstander wordt toegebracht. Bovendien is de aanvalstoename van de Unite Move: Triple Trample verzwakt. Deze veranderingen duiden op een vermindering van de kans op barstschade van Dodrio.

Cinderace-verbeteringen

Cinderace, een Pokemon van het Fire-type die bekend staat om zijn behendigheid, krijgt een boost in de schade die wordt veroorzaakt door een toename van de schade die wordt toegebracht aan de vijandige Pokemon met zijn aanval Ember. De aanval Feint is ook versterkt voor de gebruiker, waardoor de overlevingskansen van Cinderace in de strijd mogelijk worden vergroot.

Zeraora-updates

Zeraora-enthousiastelingen zullen blij zijn om te horen dat zowel Volt Switch als Wild Charge verbeteringen hebben gekregen met een toename van de schade die aan vijandige Pokemon wordt toegebracht. Bovendien heeft de Unite Move: Plasma Gale bugfixes ondergaan, waardoor er niet langer onverwacht extra effecten optreden.

Sylveon-verbeteringen

Sylveon, het Fairy-type Eeveelution, ziet een boost in zijn speciale aanval, waardoor zijn Fairy-type bewegingen nog formidabeler worden. De Unite Move: Fairy Frolic krijgt meer toegebrachte schade en de cooldown wordt verkort, waardoor Sylveon zijn ultieme aanval vaker kan uitvoeren.

Gardevoir-wijzigingen

Gardevoir, de Pokémon van het Psychic/Fairy-type, profiteert van verminderde cooldowns voor zowel Teleport als Unite Move: Fairy Singularity. Deze veranderingen verbeteren de mobiliteit van Gardevoir en het vermogen om het slagveld te beheersen.

Wigglytuff-aanpassingen

Wigglytuff, de Pokémon van het Normal/Fairy-type, verlengt de duur van de effecten op Pokémon van de tegenstander met zijn aanval Sing. Bovendien worden de effecten op vijandige Pokemon versterkt, waardoor Wigglytuff een formidabelere optie voor crowdcontrol wordt. Sing+ krijgt vergelijkbare verbeteringen, terwijl Dazzling Gleam een ​​toename ziet in de toegebrachte schade.

Metagross-revisies

Metagross, de Steel/Psychic-type Pokemon, ondergaat verschillende aanpassingen aan zijn statistieken en bewegingen. De volgende wijzigingen zijn aangebracht:

– Verbeterde verdediging en speciale verdediging, waardoor Metagross duurzamer wordt op het slagveld.

– IJzeren verdediging: het schildeffect van deze zet is versterkt, waardoor de defensieve capaciteiten van Metagross verder worden vergroot.

– Meteor Mash: de cooldown van deze aanval is verminderd en het schildeffect is versterkt, waardoor het een meer haalbare keuze is.

– Meteor Mash+: vergelijkbaar met de reguliere versie, ziet Meteor Mash+ een vermindering van de cooldown en een verhoogd HP-herstel.

– Gyro Ball: de cooldown van deze aanval is verminderd en de schade die wordt toegebracht aan Pokémon van de tegenstander is vergroot.

– Zen-kopstoot: de cooldown voor deze aanval is verkort.

– Magnet Rise: de toename van de bewegingssnelheid van deze beweging is versterkt.

– Unite Move: Compute and Crush: De cooldown is verminderd en de schade die wordt toegebracht aan Pokémon van de tegenstander is toegenomen. Ook het werkingsgebied is vergroot.

Deze veranderingen positioneren Metagross als een stevigere en veelzijdigere Pokemon in Unite Battles.

Blaziken-bugfixes

De 1.13.1.4-update verhelpt ook enkele problemen met Blaziken, specifiek gerelateerd aan de aanval Blaze Kick. Bugfixes zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de bewegingen van Blaziken functioneren zoals bedoeld.

Conclusie

De update voor Pokemon Unite versie 1.13.1.4 brengt aanzienlijke aanpassingen aan verschillende Pokemon met als doel de balans van Unite Battles te verbeteren. Trainers zullen zich aan deze veranderingen moeten aanpassen en nieuwe strategieën moeten verkennen om te slagen in de arena.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat zijn de belangrijkste hoogtepunten van de Pokemon Unite versie 1.13.1.4-update?
    • De update richt zich op balansaanpassingen voor meerdere Pokemon, waaronder Lapras, Zacian, Cinderace en meer.
  • 2. Welke Pokemon hebben verbeteringen gekregen in deze update?
    • Sylveon, Gardevoir en Metagross hebben verbeteringen gezien in hun vaardigheden en bewegingen.
  • 3. Welke invloed hebben deze veranderingen op de meta in Pokemon Unite?
    • De veranderingen zijn bedoeld om een ​​evenwichtiger meta te creëren, waardoor diversiteit in teamsamenstellingen en strategieën wordt aangemoedigd.
  • 4. Zijn er bugfixes in deze update?
    • Ja, er zijn bugfixes toegepast, vooral op Blazikens aanval Blaze Kick.
  • 5. Wanneer kunnen spelers deze veranderingen in het spel verwachten?
    • De update is nu live op zowel de Nintendo Switch als mobiele platforms, zodat spelers de veranderingen onmiddellijk kunnen ervaren.