Pokemon Unite – 18 Augustus – Blissey

Pokemon Unite – 18 Augustus – Blissey

The Pokemon Company en Tencent hebben de volgende nieuwe speelbare Pokemon onthuld die naar Pokemon Unite komt. De volgende Pokemon die naar de game komt is Blissey, de evolutie van Chansey.

Een ondersteuningstype Pokemon met de mogelijkheid om zijn bondgenoten te genezen en te bufferen. Het zou op 18 augustus moeten verschijnen

video
play-rounded-fill

Over Blissey

Blissey is een uitstekende Supporter-Pokémon met bewegingen die de basisaanvalsnelheid genezen of verhogen! Dankzij de Unite Move, Bliss Assistance, kan hij een bondgenoot te hulp schieten en die bondgenoot beschermen tegen aanvallen. Breng je bondgenoten geluk met Blissey, die op 18-8 naar #PokemonUNITE komt!

Over Pokemon Unite

Samen een team en versla de oppositie in Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtspel!

Ga met trainers van over de hele wereld mee naar Aeos Island om te strijden in Unite Battles! In Unite Battles nemen trainers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan scoren binnen de toegewezen tijd. Teamwerk is de sleutel als jij en je teamgenoten wilde Pokémon verslaan, een level omhoog gaan en je partner-Pokémon laten evolueren, en de Pokémon van het andere team uitschakelen om te voorkomen dat ze punten scoren. Stel je teamwerk op de proef en ga met de overwinning naar huis!

Belangrijkste kenmerken:

  • BATTLE IN STYLE: ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits, en er verschijnen regelmatig nieuwe stijlen!
  • UNITE MOVES: Ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de moeilijkste situaties.
  • RANK UP: Wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!
  • COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL: Zelfs de meest bekwame Trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-titel – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • PLATFORM-VERSCHILLEND SPELEN: speel met trainers over de hele wereld op het Nintendo Switch-systeem of op een compatibele smartphone (beschikbaar in september) dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.
Ad