Pokemon Unite – 70 miljoen downloads

Pokemon Unite – 70 miljoen downloads

Pokemon Unite heeft een belangrijke downloadmijlpaal bereikt, volgens de Pokemon Company. Pokemon Unite heeft vanaf 14 april 2022 meer dan 70 miljoen downloads op de Nintendo Switch- en mobiele platforms. Dit is een opmerkelijke prestatie die aantoont hoe ver de game is gevorderd sinds de eerste matte reactie.

The Pokemon Company heeft zelfs een nieuwe Japanse commercial voor de game uitgebracht, waarin de prestatie wordt benadrukt.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Pokemon Unite

In Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamvechtgame verzamel je je vrienden en versla je de tegenstander!

Ga met trainers van over de hele wereld mee naar Aeos Island voor Unite Battles! Trainers strijden in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan scoren in de kortst mogelijke tijd in Unite Battles. Als jij en je teamgenoten vechten tegen wilde Pokémon, een level omhoog gaat en je partner-Pokémon laat evolueren, en de Pokémon van het oppositieteam uitschakelt om te voorkomen dat ze punten verdienen, is teamwork essentieel. Stel de samenwerking van uw team op de proef en win!

Kenmerken

  • BATTLE IN STYLE: Vecht in stijl met Holowear! Trainers kunnen hun Pokémon in verschillende holografische kleding kleden dankzij een speciale technologie die is gebouwd met behulp van Aeos-energie, en er worden regelmatig nieuwe modes toegevoegd!
  • UNITE MOVES: Met Unite Moves kun je het volledige potentieel van je Pokémon ontketenen! Gebruik deze gloednieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen beschikbaar zijn in Unite Battles, om het tij van zelfs de meest ernstige scenario’s te veranderen.
  • RACE NAAR DE TOP: Wil je pronken met je vaardigheden? Speel gerangschikte wedstrijden om punten te winnen en hoger op het wereldwijde klassement te komen!
  • COMMUNICATIE IS ESSENTIEEL: Zelfs de meest ervaren Trainers begrijpen het belang van communicatie voor het succes van hun team. Gebruik voor de eerste keer in een Pokémon-game signalen, quick-chatberichten en voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • PLATFORM-VERSCHILLEND SPELEN: dankzij platformonafhankelijke ondersteuning kun je met trainers van over de hele wereld spelen op je Nintendo Switch of een compatibele smartphone. Trainers kunnen hun voortgang tussen apparaten snel synchroniseren door hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account te gebruiken.