Pokemon Unite – Clefairy en Clefable

Pokemon Unite – Clefairy en Clefable

Pokemon Unite blijft nieuwe wezens toevoegen. Clefairy en Clefable zijn de laatste die bevestigd moeten worden. Beiden verschijnen op 13 oktober 2022.

video
play-rounded-fill

Clefair en Clefable

De meeste nieuwe Pokemon in Pokemon Unite zijn van de eerste generatie, en Clefairy en Clefable zijn niet anders. Ze staan ​​bekend als meer een ondersteunend type, en het is waarschijnlijk dat ze ook een ondersteunende rol zullen spelen in Unite.

In tegenstelling tot Scizor en Scyther, evolueert Clefairy naar Clefable via het normale level-upproces. Spelers kunnen dus niet kiezen tussen de twee, en het is duidelijk dat Clefable sterker is dan Clefairy.

De statistieken van de nieuwe Pokemon zijn gevonden via datamining en lekken, en TiMi Studios heeft de officiële releasedatum aangekondigd. Dit is wat we nu weten over Clefairy en Clefable in Pokemon Unite.

De Pokemon-game Pokemon Unite krijgt Clefairy en Clefable op 13 oktober 2022. Dit zou na Scizor en Scyther komen. Het maakt deel uit van de gestage stroom van releases van de MOBA voor de rest van het jaar.

Statistieken

ElChicoEevee heeft al datamining gebruikt om de statistieken van Clefairy en Clefable in Pokemon Unite te achterhalen. Ze hebben niet de basisstatistieken en kunnen veranderen omdat ze lang geleden in de gegevens zijn gevonden. Dus, zoals bij elk lek, moet je wat je hoort met een korreltje zout nemen.

Van niveau 3 naar niveau 4 laten de statistieken een enorme sprong zien, die waarschijnlijk te wijten is aan het veranderen van Clefairy in Clefable. Het lijkt ook speciale aanvallen uit te voeren, zoals Blissey, dus je kunt verwachten dat Clefable op dezelfde manier wordt gebouwd als Blissey.

Moves

Op dit moment hebben Clefairy en Clefable geen volledige set bewegingen in Pokemon Unite. Het enige echte teken van de bewegingen die we tot nu toe hebben gezien, is in de videotrailer, waar het lijkt alsof er bewegingen zijn die je helpen en een beweging die je raakt.