Pokemon Unite – Comfey komt eraan

Pokemon Unite – Comfey komt eraan

Er is aangekondigd dat Comfey binnenkort speelbaar zal zijn in Pokemon Unite, waarmee dit de meest recente toevoeging aan het spel is. Er is onthuld dat de releasedatum 2 februari 2023 zou zijn.

Telkens wanneer er een nieuwe Pokemon wordt onthuld voor Unite, blijft de aankondiging vaak beperkt tot dat – er wordt niet meer informatie verstrekt. Dit is voor de tweede keer gebeurd. Aan de andere kant zouden we op een gegeven moment een trailer moeten hebben, en wanneer deze online is, zullen we deze hier insluiten zodat je hem kunt zien.

video
play-rounded-fill

Sinds de eerste release van Pokemon Unite is er een groot aantal nieuwe Pokemon beschikbaar gekomen en er zijn geen aanwijzingen dat dit tempo in de nabije toekomst zal veranderen. Het eerste nieuwe personage dat zich in 2023 bij de cast voegt, is Comfey. Urshifu kwam voor het eerst in het spel aan het einde van het jaar 2022.

Over Comfey

Comfey is een kleine Pokémon die lichtgroen van kleur is en een aantal bloemen om zich heen heeft. Het primaire lichaam heeft een oranje gezicht met ogen die ovaalvormig en heldergroen van kleur zijn. Op dit wezen is een grote, pluizige, groene kuif te zien die zich vanaf de bovenkant van zijn hoofd naar achteren uitstrekt en enigszins over zijn gezicht krult. Aan de achterkant van zijn kop zit een dunne blauwe draad waaraan meerdere bloemen zijn verbonden. Het heeft ook de draad die aan de achterkant van zijn hoofd is gekoppeld. De bloembladen van de bloemen zijn verschillende tinten wit, paars, rood en geel. In de meeste gevallen zal smeerwortel de laatste bloesem in zijn twee vrij korte ledematen vasthouden. Aan weerszijden van de hoofdkam bevindt zich een klein, lichtgeel plukje. Comfey is een van de Pokémon die het verst onder de grond staat.

Deze Pokémon steekt kleverige ranken uit zijn hoofd om bloemen te selecteren voor de ring die hij om zich heen maakt. Vervolgens geeft het deze ringen aan personen die het prettig vindt. Je kunt deze bloemen ook gebruiken om naar de Pokémon van je tegenstander te slingeren, zodat je de kans krijgt om te vertrekken of toe te slaan. De afwezigheid van bloemen zorgt echter voor een verontrustende sfeer. Smeerwortel verspreidt olie van zijn lichaam helemaal rond de ring van zijn bloemen. Door de olie geven de bloemen nu een rustgevend aroma af, wat een positieve invloed heeft op zowel Smeerwortel als zijn vrienden. Deze geur kan medische professionals ook helpen bij de zorg voor patiënten, zowel mensen als Pokémon, in ziekenhuizen. [1] Elke Comfey versiert zichzelf met een apart boeket bloemen, die elk hun eigen geur hebben en niet verwelken.

Floral Healing kan alleen worden geleerd door Comfey, de enige bekende Pokémon die deze vaardigheid heeft.

Je kunt Pokemon Unite voor de Nintendo Switch downloaden via de eShop, of je kunt het op je mobiele apparaat spelen met iOS of Android.