Pokemon Unite – Decidueye komt 19 November

Pokemon Unite – Decidueye komt 19 November

Na de eerdere tease heeft The Pokemon Company officieel bevestigd dat Decidueye de volgende speelbare Pokemon is die naar Pokemon Unite komt. De Grass-Type starter Pokemon uit de Alola-regio komt op 19 november naar Pokemon Unite.

video

Over Decidueye

Decidueye is een grote, vogelachtige Pokémon die op een uil lijkt. Het bovenste gedeelte van zijn gezicht is donkergroen met een dunne, oranje maskerachtige markering rond zijn ogen. Zijn ogen zijn rood-oranje en het heeft een haakse donkergroene snavel. De veren die zijn vleugels en rug bedekken zijn bruin, terwijl de rest van zijn lichaam voornamelijk wit is. De drie veren aan het uiteinde van elke vleugel zijn vergelijkbaar met vingers gestructureerd en hebben lichtere uiteinden. De achterkant van zijn vleugels en romp zijn bezaaid met veel witte vlekken, er zijn zes op elke vleugel. De binnenkant van elke vleugel heeft een lijn van omgekeerde, roodoranje driehoeken over de bovenkant. Het heeft lange benen, voeten met twee tenen naar voren en twee naar achteren, en korte donkergroene klauwen. Zijn staart bestaat uit drie lange, groene bladeren.

Een lommerrijke kap bedekt zijn hoofd en schouders en bedekt gedeeltelijk zijn gezicht. De capuchon is soepel over de schouders en rug gedrapeerd, maar heeft ongelijke randen. Rond het hoofd vormt de kap vele puntige uitsteeksels die zich over het gezicht uitstrekken. Een enkele witte veer met een rode basis strekt zich uit vanaf de bovenkant van de kap. In het midden van zijn borst is een rood-oranje X-vorm gevormd door dode bladeren met twee dunne groene wijnstokken die zich uitstrekken. Door aan de wijnstokken te trekken, sluit de kap verder over het gezicht van Decidueye en verbetert de focus.

Hoewel deze Pokémon van nature cool en voorzichtig is, raakt hij in paniek als hij wordt verrast. Het kan zich voor tegenstanders verbergen door zijn aanwezigheid te maskeren, waardoor het onbewuste vijanden kan aanvallen.[1] Het duurt slechts een tiende van een seconde om een ​​pijlschacht uit zijn vleugels te plukken, te richten en af ​​te vuren. Het is niet alleen snel, maar ook nauwkeurig, in staat om doelen op een afstand van meer dan een halve mijl te raken. Decidueye is de enige bekende Pokémon die de aanval Spirit Shackle en de bijbehorende Z-Move Sinister Arrow Raid kan leren.