Pokemon Unite – Decidueye komt eraan?

Pokemon Unite – Decidueye komt eraan?

De officiële Pokemon Unite Twitter heeft een mysterieus bericht gepubliceerd waarin een nieuwe Pokemon wordt geplaagd die naar de game komt. Wat we vrij duidelijk kunnen raden. In het bericht wordt opgemerkt dat een Pokemon “die waar als een pijl vliegt” naar de Pokemon Unite-arena komt, vergezeld van een vlaag van pijlen die erg lijken op die welke worden gebruikt door de grasachtige starter Decidueye uit de Alola-regio.

Het is zeer waarschijnlijk dat deze plaag erop wijst dat Decidueye de volgende speelbare Pokemon is die naar de game komt.

Over Decidueye

Decidueye is een grote, vogelachtige Pokémon die op een uil lijkt. Het bovenste segment van zijn gezicht is zwart met een dunne, oranje bedekking als een masker die zijn ogen omcirkelt. Het heeft oranje pupillen en een groene haaksnavel. De veren die zijn vleugels en rug bedekken zijn lichtbruin, terwijl het lichaam fundamenteel wit is en eruitziet als een sixpack. De drie pluimen aan het uiteinde van elke vleugel zijn georganiseerd als vingers en hebben lichtere uiteinden. Het heeft lange benen, voeten met twee tenen naar voren en twee naar achteren, en korte vage groene klauwen. Zijn staart bestaat uit drie lange, groene bladeren. Op de voorkant van zijn vleugels bevindt zich een lijn van oranje omgekeerde driehoeken die naar beneden wijzen. Het heeft een groene lommerrijke kap die zijn hoofd en schouders bedekt. Rond het hoofd vormt de kap vele puntige uitsteeksels die zich over het gezicht uitstrekken.

Het heeft een witte pluim met een rode basis die uitsteekt vanaf het hoogste punt van zijn kap. Op de borst is een oranje X-vormige markering gemaakt van dode bladeren met twee wijnstokken. Als je aan de wijnstokken trekt, sluit de kap over het gezicht van Decidueye, vergelijkbaar met een hoodie.

Over Pokemon Unite

Samen een team en versla de oppositie in Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtspel!

Ga met trainers van over de hele wereld mee naar Aeos Island om te strijden in Unite Battles! In Unite Battles nemen trainers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan scoren binnen de toegewezen tijd. Teamwerk is de sleutel als jij en je teamgenoten wilde Pokémon verslaan, een level omhoog gaan en je partner-Pokémon evolueren, en de Pokémon van het andere team uitschakelen om te voorkomen dat ze punten scoren. Stel je teamwerk op de proef en ga met de overwinning naar huis!

Functies

  • BATTLE IN STYLE: ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits, en er komen regelmatig nieuwe stijlen bij!
  • UNITE MOVES: Ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de moeilijkste situaties.
  • RANG UP: Wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!
  • COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL: Zelfs de meest bekwame Trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-titel – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • PLATFORM-VERSCHILLEND SPELEN: speel met trainers over de hele wereld op het Nintendo Switch™-systeem of op een compatibele smartphone dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.