Pokemon Unite – Delphox beschikbaar en trailer gedeeld

Pokemon Unite – Delphox beschikbaar en trailer gedeeld

The Pokemon Company heeft een nieuwe speelbare Pokemon voor Pokemon Unite onthuld, na de recente aankondiging.

Delphox, de Fox Pokemon, is nu beschikbaar als Ranged Attacker in Pokemon Unite. Deze release werd ook gevolgd door een gameplay-clip die de manoeuvres van de game in actie demonstreerde:

video
play-rounded-fill

Er is ook een nieuw Battle Pass-seizoen begonnen voor de game, met onder meer nieuwe Holowear voor Dragonite en Lucario.

Over Pokemon Unite

In Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamvechtspel, bundel je je krachten en versla je de tegenstander!

Ga met trainers van over de hele wereld mee op weg naar Aeos Island om te vechten in de Unite Battles! Trainers strijden in 5-tegen-5 teamgevechten om te bepalen wie de meeste punten kan verdienen in de kortst mogelijke tijd in Unite Battles. Terwijl jij en je collega’s vechten tegen wilde Pokémon, een level omhoog gaan en je partner-Pokémon ontwikkelen, en de Pokémon van het oppositieteam uitschakelen om te voorkomen dat ze punten verdienen, is teamwork essentieel. Stel je samenwerking op de proef en kom als beste uit de bus!

  • ATTLE IN STIJL: Vecht in stijl terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Trainers kunnen hun Pokémon in verschillende holografische kledingstukken kleden dankzij een unieke technologie die is gemaakt met behulp van Aeos-energie, en er verschijnen regelmatig nieuwe ontwerpen!
  • UNITE MOVES: gebruik Unite Moves om de echte kracht van je Pokémon te ontketenen! Gebruik deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die exclusief beschikbaar zijn in Unite Battles, om het tij te keren van zelfs de meest ernstige scenario’s.
  • RANG UP: Wil je pronken met je vaardigheden? Speel gerangschikte wedstrijden om punten te winnen en hoger op het wereldklassement te komen!
  • COMMUNICATIE IS ESSENTIEEL: Zelfs de meest ervaren trainers begrijpen hoe cruciaal communicatie is voor het succes van hun team. Gebruik signalen, quick-chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-game – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • PLATFORM-VERSCHILLEND SPELEN: dankzij de platformonafhankelijke compatibiliteit kun je met trainers van over de hele wereld spelen op het Nintendo Switch-systeem of een compatibele smartphone. Trainers kunnen hun voortgang snel synchroniseren tussen platforms door hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account te gebruiken op zowel de Nintendo Switch als mobiel.
Ad