Pokemon Unite – Duraludon aangekondigd

Pokemon Unite – Duraludon aangekondigd

The Pokemon Company heeft de nieuwste Pokemon onthuld die in de speelbare selectie van Pokemon Unite zou worden opgenomen tijdens de recente Pokemon Presents. Duraludon, een Alloy Pokemon, zal op een bepaald moment in de toekomst een speelbare Pokemon zijn in Pokemon Unite. Afgezien daarvan is er geen informatie meer over vrijgegeven.

video
play-rounded-fill

Over Duraludon

Duraludon is een tweevoetige Pokémon met enorme voeten, een dikke staart en een kop die aan zijn nek is bevestigd. Het heeft twee zwarte gleuven op zijn onderborst en zigzagpatronen die langs zijn lichaam lopen. Het heeft ook grijze banden rond zijn armen en zigzagpatronen die langs zijn lichaam lopen. Het heeft vier driehoekige inkepingen op zijn handen. Duraludon heeft een karmozijnrood segment op zijn schedel en twee spleten. Het grootste deel van zijn lichaam is lichtgrijs en donkerblauw. Duraludon heeft gele ogen met groene pupillen en een voortdurend fronsende uitdrukking.

Duraludon is een Pokémon die eruitziet als een dinosaurus en is gemaakt van krachtig, maar verrassend licht metaal. Het kan snel reizen ondanks zijn geringe gewicht van slechts 88 pond. Omdat zijn lichaam echter snel roest, woont hij het liefst in grotten en bergachtige plaatsen om aan regen te ontsnappen. Het graaft in het oppervlak voor voedsel vanwege de twee verschillende vormen van zijn armen. Duraludon heeft een vete met Tyranitar, waarmee het zijn huis deelt, en de twee vechten vaak in de bergketens van Galar.

Ad