Pokemon Unite – Eerste rankings seizoen eindigt op 7 november

Pokemon Unite – Eerste rankings seizoen eindigt op 7 november

The Pokemon Company heeft de einddatum aangekondigd voor het eerste seizoen van Pokemon Unite op 7 november om 16:59 uur PT.

Einde van het eerste seizoen

Het eerste seizoen van gerangschikte wedstrijden voor Pokemon Unite komt eindelijk tot een einde. Na deze datum ontvangen alle spelers die hebben deelgenomen aan de ranglijst beloningen voor de hoogste rang die ze voor het einde van het seizoen hebben behaald.

De beloningen komen in de vorm van Aeos-tickets, waarbij het hoogst mogelijke bedrag 20.000 is voor Master Rank.

Wat nu

Vermoedelijk wordt seizoen 1 gevolgd door nog een seizoen van klassementsmatches met een nieuwe reeks beloningen. Maar daar is officieel nog niets over gecommuniceerd.

Over Pokemon Unite

Samen een team en versla de oppositie in Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtspel!

Ga met trainers van over de hele wereld mee naar Aeos Island om te strijden in Unite Battles! In Unite Battles nemen trainers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie de meeste punten kan scoren binnen de toegewezen tijd. Teamwerk is essentieel als jij en je teamgenoten wilde Pokémon verslaan, een level omhoog gaan, je eigen Pokémon evolueren en werken om te voorkomen dat het andere team punten scoort. Stel je teamwerk op de proef en ga met de overwinning naar huis!

Belangrijkste kenmerken:

  • BATTLE IN STYLE: ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits, en er komen regelmatig nieuwe stijlen binnen!
  • UNITE MOVES: Ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de moeilijkste situaties.
  • RANG UP: Wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!
  • COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL: Zelfs de meest bekwame Trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-titel – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • CROSS-PLATFORM PLAY: daag trainers van over de hele wereld uit om Battles te verenigen op het Nintendo SwitchTM-systeem of op een compatibel mobiel apparaat dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.
Ad