Pokemon Unite – Glaceon, Buzzwole en Tyranitar

Pokemon Unite – Glaceon, Buzzwole en Tyranitar

TiMi Studio en The Pokémon Company hebben aangekondigd dat Glaceon, Buzzwole en Tyranitar de volgende kampioenen zullen zijn die aan Pokémon UNITE worden toegevoegd.

Dit is ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de MOBA voor Nintendo Switch op 21 juli.

video
play-rounded-fill

Glaceon, Buzzwole en Tyranitar

Nadat Sylveon in 2021 uitkomt en Espeon in 2022, wordt Glaceon de derde Eeveelution die aan de game wordt toegevoegd. Glaceon wordt op 21 juli toegevoegd aan UNITE. Net als Espeon kun je Glaceon krijgen door in-game missies te voltooien van 21 juli tot 14 augustus. Naast de Unite-licentie zullen TiMi Studio en The Pokémon Company ook twee verschillende stukken van Glaceon Holowear.

Buzzwole komt uit op 4 augustus en Tyranitar zal op 16 augustus beschikbaar zijn in UNITE. Op beelden van de bètaservers is al te zien dat Buzzwole een All-Roudner wordt en Glaceon een aanvaller. In september, ter gelegenheid van het eerste jaar sinds de game uitkwam voor mobiele apparaten, worden er nog drie Pokémon aan de game toegevoegd.

Meer beloningen

Naast al deze nieuwe Unite-licenties krijgen spelers die van 21 juli tot 12 oktober inloggen bij UNITE beloningen. Er zijn vijf inlogbonussen en ze bevatten allemaal een speciale Unite-licentie en een set Holowear.

Dit zijn de aanmeldingsbonussen:

  1. De eerste dag, Pikachu en modieuze stijl: Pikachu
  2. Op de tweede dag, Lucario en Concert Style: Lucario
  3. Blastoise en brandweerstijl op dag 3: Blastoise
  4. Dag 4: Snooze en bedtijdstijl: Snooze
  5. Sylveon en geruite stijl voor dag 5

Maar daar houdt het feest niet op. The Pokémon Company en TiMi Studio hebben een nieuwe quickgame-modus gemaakt met de naam “Boss Rush Mode”. In deze modus moeten spelers grotere bazen verslaan om beloningen te krijgen.

De komende weken zullen er verschillende speciale evenementmissies zijn waar spelers beloningen en Holowear kunnen verdienen en de eerste verjaardag van UNITE, de eerste officiële op Pokémon gebaseerde MOBA, kunnen vieren.