Pokemon Unite – Glaceon Trailer

Pokemon Unite – Glaceon Trailer

The Pokemon Company heeft een trailer vrijgegeven voor de volgende nieuwe speelbare Pokemon in Pokemon Unite. Glaceon, werd op 21 juli 2022 als speelbaar personage toegevoegd aan de line-up. De trailer toont de Ice-Type Eeveelution in gevechten, inclusief zijn aanvallen en talenten.

video
play-rounded-fill

Over Glaceon

Glaceon is een Pokémon van het type Ice die voor het eerst verscheen in Generatie IV.

Het is een van de evoluties van Eevee.

Eevee ontwikkelt zich in alle games, behalve Sword en Shield, wanneer hij in de buurt van een ijsrots wordt geëgaliseerd. Eevee ontwikkelt zich bij blootstelling aan een ijssteen in Sword & Shield en Legends: Arceus.

Eevee’s ultieme vormen zijn Vaporeon, Jolteon, Flareon, Espeon, Umbreon, Leafeon en Sylveon.

Glaceon is een zoogdier-Pokémon met viervoetige vacht die kan worden ingevroren tot stekelige stekels. Lange, puntige oren, donkere ogen en een kleine neus kenmerken het. Zijn hoofd is versierd met een blauwgroen kam met twee hangende flappen die op haar of hoofddeksel lijken. Glaceon heeft twee donkerblauwe ruitvormige patronen op zijn rug, evenals het puntje van zijn staart, voet en flappen.

Door de lichaamstemperatuur te beheersen, zorgt het ervoor dat het vocht in de lucht bevriest, wat resulteert in ijskristallen of diamantstof rondom. Het heeft het vermogen om zijn vacht te bevriezen tot scherpe naaldachtige ijspegels die het op tegenstanders kan schieten of als bescherming kan gebruiken bij het aanpakken van zijn slachtoffer. Zijn lichaamstemperatuur kan snel dalen tot 75 ° F (60 ° C). Vanwege de neiging om pluizige sneeuw te produceren, is Laceon behoorlijk populair in skigebieden. Degenen die gecharmeerd zijn van de prachtige sneeuwval van Glaceon zullen snel worden bevroren zonder het te beseffen.